Care sunt cele 36 de jocuri clasice care nu au aparut pe PlayStation Classic

Care sunt cele 36 de jocuri clasice care nu au aparut pe PlayStation Classic

Mai devreme in acest an, Sony a anuntat PlayStation Classic. Aceasta consola este dispozitivul rival al companiei pentru consolele miniaturale ale Nintendo.

De asemenea, consola PlayStation Classic a Sony a venit cu o gramada de jocuri clasice care au fost preinstalate in consola, desi aceasta lista difera usor intre versiunea japoneza a Sony PlayStation Classic si versiunea pe care o are restul lumii.

Acestea fiind spuse, ne imaginam ca aceasta lista de jocuri clasice probabil nu a fost decisa din prima, iar Sony probabil a avut destul de multe idei diferite cu privire la ce jocuri clasice ar trebui sa includa in consola PlayStation Classic inainte de a crea lista pe care o stim acum.

CITESTE SI:  In ce oras s-ar putea plafona numarul de masini Uber si Lyft

Acum, multumita unei extractii de date din consola PlayStation Classic a Sony, se pare ca avem o idee cu privire la ce jocuri clasice dorea Sony sa includa in consola. Potrivit unui cod sursa postat pe GitHub, printre aceste jocuri clasice se numara:

Chocobo’s Mysterious Dungeon, Colin McRae’s Rally, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Driver, Ehrgeiz, Fighting Force, Gran Turismo, Grand Theft Auto 2, Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Kaegero, Klonoa: Door to Phantomile, Kula World, Legacy of Kain: Soul Reaver, Medal of Honor, MediEvil, Mega Man Legends, Mr. Driller G, Paca Paca Passion, PaRappa the Rapper, Parasite Eve, RayStorm, Ride Racer, Silent Hill, Spec Ops: Stealth Patrol, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter EX Plus Alpha, Suikoden, Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tomba!, Tony Hawk’s Pro Skater 2, Toy Story 2, Vagrant Story, Wild Arms 2 si Xevious 3D/G+.

CITESTE SI:  VIDEO: Blizzard lanseaza un clip video stop-motion super-tare pentru jocul Overwatch

Nu este clar de ce unele dintre jocurile PlayStation mai clasice ale Sony precum Crash Bandicot nu au aparut in lista finala, dar presupunem ca ar putea avea legatura cu faptul ca exista deja mai multe remake-uri ale acestui titlu.

CITESTE SI:  Steve Wozniak crede ca Apple inca va exista in 2075

De asemenea, dupa cum subliniaza PlayStation Lifestyle, anumite jocuri clasice precum Harry Potter ar putea avea probleme de licentiere pentru care s-ar putea sa nu merite bataia de cap. In orice caz, ce credeti voi despre aceasta lista? Exista in acea lista jocuri clasice pe care ati vrea sa fie aduse pe consola PlayStation Classic a Sony?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *