Care smartphone-uri Apple si Samsung ar putea avea camere 3D

Care smartphone-uri Apple si Samsung ar putea avea camere 3D

Pana acum, a devenit clar ca numarul de camere din portofoliul de smartphone-uri Galaxy S10 al Samsung va atinge un record anul viitor. Se spune ca smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ va avea in total 5 camere, 3 in partea din spate si doua in partea din fata.

In prezent, camerele din smartphone-uri sunt doar pentru a captura fotografii, dar pot functiona si ca senzori. De exemplu, sistemul de camera TrueDepth – din iPhone-urile mai noi ale Apple – poate fi utilizat pentru a scana chipul unui utilizator si sa-l foloseasca pentru recunoastere faciala in sistemul de securitate Face ID.

Cu toate acestea, in 2019 ar trebui sa ne asteptam la mai multe. Stirile din Coreea de Sud sustin ca atat smartphone-urile Samsung, cat si cele din 2019 ale Apple, vor primi camere 3D care vor incorpora senzori time-of-flight.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce dispozitiv i-ar ajuta pe oameni sa piarda in greutate

Se spune ca acesti senzori vor fi folositi in modelele Samsung Galaxy S10, dar vor aparea si pe smartphone-urile de clasa medie din seria A a Samsung.

Stirea sustine ca se asteapta ca LG va furniza acei senzori pentru Apple, in timp ce Samsung se va baza pe furnizorii sai SEMCO si Patron. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca analistul Apple, Ming-Chi Kuo, a declarat in septembrie ca iPhone-urile companiei Apple din 2019 nu vor avea acesti senzori.

CITESTE SI:  De ce se crede ca Razer a anulat smartphone-ul Razer Phone 3

Retineti ca toate aceste stiri despre camerele 3D ale telefoanelor Apple se bazeaza pe zvonuri si speculatii, asa ca este greu de spus cine are dreptate si cine greseste. Dar avand in vedere ca analistul Apple a avut de destul de multe ori dreptate in trecut, asta inseamna ca Ming-Chi Kuo este o voce greu de ignorat.

In orice caz, tratati aceste informatii despre camerele 3D cu o doza de precautie pentru moment. Dar, din ceea ce am auzit pana acum, smartphone-ul Galaxy S10 al Samsung se preconizeaza a fi foarte performant si este cu siguranta pe lista smartphone-urilor de urmarit in 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *