Care iPhone-uri ar putea avea un breton mai mic

Care iPhone-uri ar putea avea un breton mai mic

Daca nu esti un fan al bretonului din partea de sus a lui iPhone X, exista o veste buna: designul s-ar putea schimba. Potrivit site-ului sud-coreean ET News, Apple incearca in prezent sa combine modulul de recunoastere faciala cu modulul de camera in viitoarele iPhone-uri, iar acest lucru ar putea avea ca rezultat o taietura mai mica.

Cand Apple iPhone X a fost lansat anul trecut, multi pareau sa critice designul dispozitivului, din cauza bretonului pe display. Cu toate acestea, au existat si unii care au spus ca in cele din urma utilizatorii vor invata sa-l ignore.

Din pacate, din cauza faptului ca anumite tehnologii trebuie plasate pe acel breton (si camera frontala), acesta este un lucru pa care Apple si unii producatori Android nu-l pot evita.

CITESTE SI:  De ce Facebook a infiintat o divizie pentru tehnologia blockchain

Cu toate acestea, vestea buna pentru cei care urasc bretonul este ca, in 2019, acesta ar putea fi mai mic. Asta conform unui tweet de Benjamin Geskin care a oferit in trecut informatii destul de precise despre produsele Apple.

Conform tweet-ului sau, iPhone-urile Apple din 2019 vor avea un breton mai mic, dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus. Benjamin Geskin sustine, de asemenea, ca iPhone-urile Apple din 2019 vor continua sa aiba aceleasi dimensiuni ale displayurilor ca cele ale modelelor din acest an, ceea ce inseamna ca noile iPhone-uri ar putea avea displayuri de 5,8 inci si 6,5 inci.

CITESTE SI:  Viitoarele versiuni Android i-ar putea ajuta pe operatori sa ascunda semnalul de utilizatori

Dar bretonul va fi mai mic, ceea ce ar putea fi pe placul utilizatorilor care isi doresc mai mult ecran. Este destul de devreme pentru a incepe sa speculam despre iPhone-urile Apple de anul viitor, mai ales ca modelele din acest an inca nu au fost lansate.

In orice caz, din pacate pentru cei care urasc bretonul, acesta nu pare sa dispara, cel putin nu in viitorul apropiat. Se speram ca dimensiunea mai mica a acestuia ii va multumi pe unii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *