Care-i vestea buna, desi smartphone-urile Huawei P30 si P30 Pro vor avea preturi mari

Care-i vestea buna, desi smartphone-urile Huawei P30 si P30 Pro vor avea preturi mari

Cu circa o saptamana inainte de dezvaluirea smartphone-urilor Huawei P30 si P30 Pro de la un eveniment din Paris, cei de la WinFuture.de au oferit din nou niste informatii proaspete.

Mai exact, preturile pentru Europa ale fiecarui model de telefon. Dupa cum indica si numele, Huawei P30 Pro va fi telefonul suprem dintre cele doua. Acesta ar putea avea un pret de pornire de 999 de euro (modelul de baza cu 8GB RAM si spatiu de stocare de 128GB).

CITESTE SI:  Laptopurile ASUS ZenBook 13, 14 si 15 sunt oficiale - specificatii

Smartphone-urile din ziua de azi au preturi din ce in ce mai mari, iar daca sperai ca Huawei P30 si P30 Pro vor fi altfel, mai gandeste-te.

Conform unei stiri de WinFuture.de, se pare ca viitorul smartphone P30 va costa 749 de euro, in timp ce P30 Pro va avea un pret de pornire de 999 de euro si ca va trece de 1099 de euro pentru modelul de 256GB.

Cu toate acestea, vestea buna este ca Huawei ar putea oferi destul de multe gratuitati. De exemplu, una dintre gratuitatile incluse este un incarcator wireless rapid care in mod normal are un pret de 60 de euro.

CITESTE SI:  Intel si Amazon colaboreaza la tehnologia de recunoastere vocala

O alta gratuitate este o boxa Sonos One cu pret de 230 de euro. Ramane de vazut daca aceste gratuitati vor fi oferite pentru toate pietele sau vor fi limitate la cele din Europa.

Clientii vor trebui sa astepte lansarea acestor smartphone-uri pe pietele lor pentru a afla. Se asteapta ca cele doua telefoane Huawei vor fi anuntate pe 26 martie la evenimentul companiei din Paris.

CITESTE SI:  Laptop Lenovo Yoga C930 cu soundbar - pret si specificatii

Telefoanele vor fi smartphone-urile de varf ale Huawei pentru acest an, sau cel putin pana mai tarziu in acest an cand compania chineza va lansa probabil Mate 30 si Mate 30 Pro.

De asemenea, Huawei a dezvaluit smartphone-ul sau pliabil Mate X care are un pret de peste 2000 de dolari. Compania va lansa smartphone-ul pliabil mai tarziu in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *