Care film din franciza Indiana Jones va fi ultimul pentru Harrison Ford

Indiana Jones 5 va fi ultimul film al lui Harrison Ford din franciza

Regizorul spune ca stie ca punerea unei femei in rolul principal al unui film din franciza Indiana Jones ar deranja fanii, dar crede ca este timpul ca exploratorul sa “aiba o alta forma”.

Steven Spielberg crede ca filmul legendar din franciza este pregatit pentru o aventura finala – sa aiba o femeie in rolul principal. Regizorul stie ca risca furia fanilor distribuind o femeie in rolul lui Harrison Ford in varsta de 75 de ani, dar crede ca este timpul pentru o schimbare.

In ultimele decenii, actorul Harrison Ford a reusit sa creeze cu succes mai multe roluri emblematice pentru el, cum ar fi Han Solo din franciza Star Wars si, de asemenea, Indiana Jones – personaj pe care l-a interpretat in patru filme – si se asteapta ca filmarile pentru cel de-al cincilea vor incepe in 2019.

CITESTE SI:  Care smartphone-uri Apple si Samsung ar putea avea camere 3D

Intr-un interviu pentru The Sun, regizorul Steven Spielberg a dezvaluit ca Indiana Jones 5 (al carui titlu este inca necunoscut) va fi ultimul film din franciza al lui Harrison Ford.

Potrivit lui Steven Spielberg, “Acesta va fi ultimul film Indiana Jones al lui Harrison Ford, sunt destul de sigur, dar cu siguranta va continua si dupa aceea”.

Cat despre viitorul francizei, Steven Spielberg pare sa fie destul de deschis la ideea ca personajul principal din urmatorul film (dupa 5) al francizei ar putea fi interpretat de o femeie.

CITESTE SI:  Facebook a fost amendata in Coreea de Sud pentru limitarea accesului utilizatorilor

“Trebuie sa schimbam numele din Indiana Jones in Indiana Joan. Si nu ar fi nimic in neregula cu asta”. El adauga: “Mama mea a fost puternica. Avea o voce, avea o parere foarte puternica. Am fost foarte norocos sa fiu influentat de femei”.

Timp de un scurt moment, parea ca un anume actor Shia va continua franciza Indiana Jones dupa ce s-a dezvaluit in cel de-al patrulea film al francizei ca personajul sau era fiul lui Jones, dar asta nu se va mai intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *