fbpx

Care este cel mai bun asistent virtual din acest moment

Care este cel mai bun asistent virtual din acest moment

Exista mai multi asistenti virtuali pe piata in ziua de azi si, evident, nu toti au fost creati in mod egal, iar potrivit unui studiu recent realizat de catre cei de la Stone Temple, se pare ca s-a descoperit ca asistentul virtual Google Assistant este cel mai precis asistent virtual dintre toti, cel putin in ceea ce priveste anul acesta.

Anul este deosebit de important, deoarece companiile efectueaza schimbari si imbunatatiri de-a lungul timpului, ceea ce inseamna ca este posibil ca alte companii sa prinda din urma.

CITESTE SI:  ShiftWear vrea sa monteze displayuri pe ai tai adidasi

Acestea fiind spuse, studiul celor de la Stone Temple a constatat ca Google Assistant a incercat sa raspunda la cele mai multe intrebari si, in acelasi timp, a dat cele mai corecte raspunsuri, per ansamblu.

Interesant este faptul ca Google Assistant de pe smartphone-uri a avut un procentaj mai mare de intrebari la care a raspuns, in comparatie cu Google Home. De asemenea, ceea ce este interesant este ca, desi multi nu au tendinta de a vorbi despre asistentul virtual Cortana al Microsoft, acesta a ajuns de fapt pe locul al doilea in acest studiu.

CITESTE SI:  Dell XPS 15 - un Ultrabook cu margini aproape inexistente

Alexa de la Amazon a ajuns pe locul trei, in timp ce asistentului virtual Siri i-a revenit ultimul loc, ceea ce nu este surprinzator, deoarece multi utilizatori de iPhone au declarat ca asistentul virtual Siri este unul dintre serviciile cele mai slabe ale Apple.

In timp ce studiul este interesant si pare sa indice ca Google Assistant este mai bun, exista mai multe motive care i-ar putea determina pe unii sa nu aleaga Siri in detrimentul asistentului virtual Google Assistant sau altora.

CITESTE SI:  E oficial: Nokia se va intoarce pe piata smartphone-urilor in 2016

Unul dintre motive este faptul ca ramai blocat in ecosistemul companiei Apple, iar alt motiv ar putea fi pretul intrucat boxa inteligenta Amazon Echo Dot este mai ieftina decat rivalii, asa ca este mai preferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *