Care e prima companie de streaming care se alatura MPAA

Care este prima companie de streaming care se alatura MPAA

Este prima data cand o companie non-Hollywood s-a alaturat MPAA (grup de top in industria cinematografica). Acea companie de streaming s-a alaturat MPAA, lucru aprobat de sase dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood.

Miscarea fara precedent – care a venit in aceeasi zi in care compania de streaming a fost nominalizata la primul sau premiu Oscar – a fost sustinuta de cele sase studiouri membre ale MPAA.

MPAA (Motion Picture Association of America) este un grup puternic de influenta de la Hollywood, iar acum serviciul de streaming Netflix este parte din acesta.

Acea compania de streaming este prima care se alatura MPAA ca membra. Este un moment de rascruce, avand in vedere ca aceasta este prima data cand o companie non-studio a devenit membra a acestei asociatii vechi de 97 de ani.

CITESTE SI:  Nixon Mission este un smartwatch Android Wear robust

Sase dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood sunt parte din aceasta asociatie Motion Picture Association of America, iar toate cele 6 (Disney, Fox, Paramount, Sony, Universal si Warner Bros.) au aprobat includerea companiei de streaming Netflix in grup.

“Adaugarea Netflix ne va permite sa sustinem si mai eficient comunitatea globala de povestitori creativi si astept cu nerabdare sa vad ce putem realiza impreuna”, a declarat presedintele si CEO-ul MPAA, Charles Rivkin.

CITESTE SI:  Sony Xperia Z5 ar putea sosi in luna septembrie si ar putea veni cu niste dotari impresionante

A fost o saptamana buna pentru Netflix in ceea ce priveste recunoasterea din partea industriei de film. Serviciul de streaming a primit prima sa nominalizare la Oscar pentru cea mai buna imagine si a primit un total de 15 nominalizari pentru viitoarele premii Oscar.

E evident ca Netflix nu este singurul serviciu de streaming cu ambitii. Hollywood Reporter indica faptul ca MPAA incearca sa aduca si alti membri si se asteapta ca are in vedere si compania Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *