Care e cel de-al treilea oras in care Verizon isi va lansa serviciile 5G

Care e cel de-al treilea oras in care Verizon isi va lansa serviciile 5G

Operatorul de telefonie mobila Verizon a dezvaluit cel de-al treilea oras in care va lansa serviciile sale 5G de urmatoare generatie. Cel de-al treilea oras se alatura primelor doua (Los Angeles si Sacramento).

Anuntul continua sirul de implementari 5G timpurii al Verizon in principalele zonele metropolitane. Cel de-al treilea oras in care operatorul isi va lansa serviciile  este Houston din Texas.

Operatorul Verizon a confirmat anterior ca isi va lansa serviciul sau 5G in doua orase in cursul acestui an. S-a dezvaluit acum cel de-al treilea oras 5G pentru acest an.

CITESTE SI:  Serviciul Anime Strike al Amazon a fost inglobat in Prime Video

Compania a anuntat acum ceva vreme planurile de a lansa un serviciu 5G in Houston incepand cu a doua jumatate a acestui an. Acesta este cel de-al treilea oras pentru care Verizon a confirmat ca va implementa serviciul.

Sacramendo si Los Angeles au fost confirmate anterior ca fiind primele doua orase. Se spune ca lansarea sa initiala 5G in Houston este sprijinita atat de oficialii de stat, cat si de cei locali, inclusiv de primarul Sylvester Turner.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S10 ar putea avea incredibil de mult RAM

Operatorul Verizon are o relatie de lunga durata cu Houston. S-a spus ca primarul Sylvester Turner va gazdui o conferinta de presa mai tarziu, impreuna cu CEO-ul companiei – Lowell McAdam – si alti directori pentru a discuta despre relatia dintre Houston si operatorul Verizon.

Conferinta de presa este destinata, de asemenea, educarii locuitorilor si a intreprinderilor cu privire la ceea ce inseamna lansarea serviciului in Houston.

CITESTE SI:  Cati bani ar putea economisi Apple pe an daca renunta la cipurile Intel

S-a spus ca aceasta conferinta de presa va fi transmisa live pe Facebook. Zonele deservite de operatorul de telefonie mobila Verizon prin 5G vor include cinci cartiere cu resurse limitate in faza pilot a unei initiative de-a primarului si se doreste sa se ofere servicii in Houston in mod echitabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *