fbpx

Care e acum fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram

Care e acum fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram

Instagram are o noua fotografie cu cele mai multe like-uri. Este vorba despre o imagine care pana acum a reusit sa adune mai mult de 50 de milioane de like-uri.

De asemenea, acea fotografie a reusit sa detroneze postarea cu anuntul nasterii femeii de afaceri Kylie Jenner, la numarul de like-uri pe serviciul de photo-sharing. Noua imagine de record este pur si simplu cea a unui ou.

Pretentia femeii de afaceri si reginei Instagram-ului, Kylie Jenner, de a avea fotografia cu cele mai multe like-uri de pe reteaua de photo-sharing a fost atacata de o fotografie rivala putin probabila.

CITESTE SI:  Facebook ii va notifica pe utilizatori cand fotografiile lor sunt incarcate pe reteaua sociala

Nu este vorba despre o personalitate pe care milioane de oameni o urmaresc. Este o imagine a unui simplu ou. Aceasta imagine a fost incarcata pe serviciul de photo-sharing cu singurul scop de a castiga titlul de imaginea cu cele mai multe aprecieri si a reusit asta.

Imaginea are acum peste 50 de milioane de like-uri. Kylie Jenner a avut de ceva vreme recordul pentru fotografia cu cele mai multe like-uri de pe Instagram.

Postarea era una in care femeia de afaceri a anuntat ca va naste. “Egg Gang” este proprietarul contului care incerca sa castige acest titlu. Fotografia cu oul are acum peste 50 de milioane de aprecieri.

CITESTE SI:  Care smartphone are camera cea mai buna, conform unor sondaje

Contul a reusit sa genereze peste 3,2 milioane de urmaritori, iar peste 3 milioane de comentarii au fost postate. Acest lucru arata ca uneori poate fi simplu sa vii cu ceva viral.

Postarea nu a facut altceva decat sa indemne la stabilirea unui record mondial pentru postarea cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Acest lucru pare sa fi motivat comunitatea Instagram sa-si adune fortele in spatele acestei fotografii cu oul. Dupa cum Egg Gang a scris pe Instagram recunoscand victoria: “Ce vremuri in care sa traiesti!”