Care companie va fi prima cu un smartphone cu cip Snapdragon 855

Care companie va fi prima cu un smartphone cu cip Snapdragon 855

CEO-ul Pete Lau al unei companii chineze, a participat la evenimentul Tech Summit al Qualcomm si a anuntat ceva surprinzator, si anume ca va fi prima companie cu un smartphone cu cip Snapdragon 855.

Compania chineza a anuntat deja planurile pentru un telefon 5G in Europa mai devreme in acest an, dar anuntul din Hawaii a oferit cateva detalii noi, cum ar fi parteneriatul cu EE.

Cipul Snapdragon 855 al Qualcomm va fi cipul de varf al companiei pentru 2019. Multi producatori de smartphone-uri vor folosi cipul pentru smartphone-urile lor de varf.

CITESTE SI:  Consumatorii prefera update-urile de soft in detrimentul unor noi telefoane

Cu toate acestea, intr-un anunt interesant, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a dezvaluit la evenimentul celor de la Qualcomm din Hawaii ca compania sa va fi prima care va folosi Snapdragon 855.

Este destul de interesant, pentru ca, atunci cand va ganditi la branduri de smartphone-uri Android, va vin probabil in minte branduri ca Samsung, Huawei si Xiaomi.

Faptul ca OnePlus va fi prima cu un smartphone cu Snapdragon 855 spune multe despre cat de mult a evoluat producatorul de la primul sau telefon, OnePlus One.

CITESTE SI:  WhatsApp are incredibil de multi utilizatori activi lunar

In timp ce cipul va veni cu gama obisnuita de imbunatatiri de performanta si cu cresterea eficientei energetice, una dintre caracteristicile cheie ale cipului este ca suporta 5G.

OnePlus si-a confirmat anterior planurile pentru un smartphone 5G, dar compania pare sa indice ca acel telefon s-ar putea sa nu fie OnePlus 7, sau ar putea fi parte dintr-o gama de dispozitive complet noua.

CITESTE SI:  Cum rezolva niste ingineri problema acoperirii 5G reduse

Nu exista dezvaluita nicio data de lansare a smartphone-ului OnePlus cu cipul Snapdragon 855. Dar avand in vedere ca vom incepe sa vedem dispozitive propulsate de Snapdragon 855 la inceputul anului 2019, cum ar fi probabil Galaxy S10, asta inseamna ca OnePlus ar trebui sa aiba mai multe detalii pentru noi in urmatoarele luni. Intre timp, compania a publicat un tweet care confirma faptul ca va colabora cu EE pentru a livra un telefon 5G la inceputul anului 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *