fbpx
Care companie ar putea fi prima care va lansa un smartphone 5G cu Snapdragon 855

Care companie ar putea fi prima care va lansa un smartphone 5G cu Snapdragon 855

Companii precum Samsung, Huawei si LG doresc sa fie primele care lanseaza un smartphone pliabil, dar aceasta nu este singura premiera pe care aceste companii incearca sa o indeplineasca. In caz ca nu stiati, incepand cu anul viitor, primul val de telefoane 5G ar trebuie sa apara pe piata.

Avand in vedere ca mai multi operatori americani de telefonie mobila intentioneaza sa lanseze retele 5G in diverse orase in acest an, si eventual sa acopere tot teritoriul Statelor Unite anul viitor, asta inseamna ca producatorii de telefoane trebuie sa se grabeasca si sa inceapa sa lanseze smartphone-uri care suporta retelele 5G.

CITESTE SI:  Ce retailer ar putea lansa propria tableta cu pret redus

Altfel, care-i rostul, nu-i asa? Pentru cei care vor un smartphone 5G, poate ca cele de la Lenovo ar putea merita sa fie avute in vedere. Potrivit vicepresedintelui Lenovo, Chang Cheng, Lenovo va fi prima companie din lume care va aduce pe piata un telefon 5G.

CITESTE SI:  De ce a ieftinit Qualcomm taxele de licentiere a tehnologiei sale 5G

De asemenea, Chang Cheng de la Lenovo sustine ca smartphone-ul va fi propulsat de cipul Snapdragon 855 al Qualcomm care inca nu a fost lansat, dar Snapdragon 855 este probabil cipul urmatorului smartphone de varf al companiei Lenovo, cip care probabil va aparea si pe alte telefoane de varf, cum ar fi Samsung Galaxy S10.

Nu suntem siguri de ce Lenovo e atat de increzatoare ca va fi prima, mai ales ca multe alte companii se intrec pentru lansarea unui telefon 5G.

CITESTE SI:  Despre noul cip Snapdragon 888 al Qualcomm

In orice caz, aceasta este o veste buna pentru clientii aflati in cautarea unui smartphone 5G, dar vom fi atenti pentru a vedea daca alte companii vor lansa astfel de telefoane inaintea companiei Lenovo.

Sa nu va asteptati ca veti putea vedea astfel de telefoane foarte curand, avand in vedere ca Snapdragon 855 va aparea cel mai probabil pe smartphone-urile din 2019.