Care asistent virtual din boxe inteligente este cel mai bun (2018)

Care asistent virtual din boxe inteligente este cel mai bun (2018)

Asistentul virtual Siri din boxa inteligenta HomePod s-a imbunatatit fata de cum era in trecut, conform unui test efectuat de Loup Ventures. Totusi, nu acest asistent virtual este cel mai bun.

Exista o varietate de boxe inteligente pe piata in ziua de azi, dar in cea mai mare parte piata este dominata de Amazon si Google. Ambele companii au avantajul ca au un numar mare de companii terte care adopta tehnologia lor.

Dar asta inseamna neaparat ca boxele inteligente ale Amazon si Google sunt cele mai bune? In testul anual al Loup Ventures pentru boxele inteligente, s-a testat boxe inteligente cu Google Assistant, Siri, Alexa si Cortana, pentru a afla care dintre asistentii virtuali este cel mai bun.

CITESTE SI:  Australia: Unfriending-ul pe Facebook este considerat bullying la locul de munca

Se pare ca Google Assistant a iesit castigator si ca e cel mai bun. S-a constatat ca, din punctul de vedere al preciziei, Google Assistant a castigat. Asta pentru ca acest asistent virtual bun a reusit sa raspunda corect la 87,9% dintre intrebari.

De asemenea, se pare ca Google Assistant nu a avut absolut nicio problema sa inteleaga intrebarile utilizatorilor, pentru ca inteles 100% dintre intrebari. Pe locul al doilea se afla asistentul virtual Siri al Apple care a raspuns corect la 74,6% dintre intrebari si a inteles 99,6% dintre intrebarile puse.

CITESTE SI:  LG, Samsung si Sharp investesc in tehnologia OLED

Locul al treilea merge la asistentul virtual Alexa pentru boxe inteligente al Amazon care a raspuns corect la 72,5% dintre intrebari si a inteles 99% dintre ele. Pe locul 4 se afla Cortana de la compania Microsft care a raspuns corect la 63,4% dintre intrebarile puse si a inteles 99,4 dintre ele.

Acestea fiind spuse, in cea mai mare parte, se pare ca toti acesti asistenti virtuali din boxele inteligente au fost imbunatatiti in timp. Dar mai este mult de munca pana ce vor deveni perfecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *