Care ar putea fi urmatoarea franciza de film a Marvel

Care ar putea fi urmatoarea franciza de film a Marvel

Avand in vedere ca in 2019 se va incheia povestea pentru Avengers, suntem siguri ca compania Marvel cauta o urmatoare franciza majora de film si se pare ca a gasit-o.

Potrivit unei stiri de The Hollywood Reporter, Marvel avanseaza cu dezvoltarea unui nou film bazat pe franciza “The Eternals” de Jack Kirby. Scenariul va fi scris, se pare, de Matthew si Ryan Firpo.

Cei care nu stiu care-i treaba cu franciza The Eternals, trebuie sa stie ca aceste personaje se bazeaza pe niste benzi desenate create de Jack Kirby despre o rasa de fiinte care erau oameni pe care s-au efectuat experimente cosmice de catre fiinte cosmice denumite Cerestii.

CITESTE SI:  Creatorul Android, Andy Rubin, promoveaza un smartphone cu margini foarte subtiri

Acest lucru a dus la aparitia a doua rase diferite: Eternals (Eternii) care erau in general vazuti ca fiind baietii buni si Deviants (Anormalii) care erau in mare parte vazuti ca fiind baietii rai.

Ceva amuzant: Thanos din “Avengers: Infinity War” s-a nascut ca Eternal, dar poarta gena Deviant, ceea ce explica de ce arata in felul in care arata. Nu este clar despre ce ar putea fi filmul si cat de precis va urma benzile desenate, dar a existat o replica rostita de Thanos in filmul “Avengers: Infinity War” al Marvel care ar putea merita sa fie explorata daca filmul va fi realizat.

CITESTE SI:  Twitter a pierdut un milion de utilizatori, pentru ca acestia se hartuiesc unii pe altii

Planurile viitoare ale Marvel pentru MCU (Marvel Cinematic Universe) sunt putin cam tulburate in acest moment. Se stie ca exista mai multe continuari planificate pentru filmele existente, cum ar fi Doctor Strange si Spider-Man, dar dincolo de acestea, nu este clar care ar putea fi urmatorul pas al Marvel.

CITESTE SI:  HidrateMe - sticla care te atentioneaza cand trebuie sa bei apa

Cu toate acestea, compania Marvel a declarat ca vor dezvalui planurile pentru faza a 4-a in 2019 cand probabil vor astepta sa vada daca achizitia companiei Disney a Fox (si implicit a filmelor X-Men, Fantastic Four si Deadpool) va avea succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *