Care ar putea fi primul smartwatch care va veni cu Bixby al Samsung

Care ar putea fi primul smartwatch care va veni cu Bixby al Samsung

A trecut mai bine de un an de cand Bixby a ajuns pe smartphone-urile Samsung. Nu a avut un debut prea reusit, avand in vedere este un asistent virtual care a aparut tarziu in joc, iar lipsa suportului pentru mai multe limbi a fost principalul sau neajuns.

Cu toate acestea, cei care puteau folosi controlul vocal au fost impresionati de abilitatea lui Bixby de a efectua orice sarcina care poate fi efectuata prin atingerea ecranului.

Asistentul virtual Bixby al companiei Samsung a fost limitat doar la smartphone-urile sale, dar se pare ca compania l-ar putea aduce si pe dispozitivele purtabile. O noua stire sustine ca Samsung va livra asistentul virtual Bixby cu smartwatch-ul Gear S4.

CITESTE SI:  CEO-ul OnePlus abordeaza criticile aduse lui OnePlus 5

Daca aceasta stire este corecta, Gear S4 ar fi primul smartwatch Samsung care va integra acest asistent virtual. Succesorul lui Samsung Gear S3 ar putea aparea in urmatoarele saptamani.

Au existat cateva stiri despre lucrurile cu care ar putea veni acest smartwatch. Lista completa a specificatilor nu a aparut inca, insa se asteapta ca smartwatch-ul va prezenta o baterie mai mare.

CITESTE SI:  Nintendo crede ca jocurile de smartphone le vor creste profiturile de 4 ori

Stirea mentioneaza ca asistentul virtual Bixby va fi prezent pe Samsung Gear S4. Acest lucru va permite utilizatorilor sa controleze smartwatch-ul folosind doar comenzi vocale. Bixby permite deja utilizatorilor sa efectueze tot felul de sarcini atingand displayul cu comenzi vocale pe smartphone-uri, asa ca probabil va oferi aceeasi experienta si pe smartwatch-uri.

CITESTE SI:  Cum ar fi creat Samsung un ecran OLED indestructibil

Nu va surprinde pe nimeni sa vada ca Bixby va aparea pe smartwatch-ul Gear S4. Era doar o chestiune de timp pana cand compania isi extinde asistentul virtual catre mai multe dispozitive, iar Gear S4 este un dispozitiv perfect pentru asistentul virtual. Se asteapta ca Samsung va lansa Gear S4 in luna septembrie. Acesta va fi disponibil atat in varianta LTE, cat si in WiFi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *