fbpx

Care ar putea fi primul smartphone OPPO cu 10GB de RAM

Care ar putea fi primul smartphone OPPO cu 10GB de RAM

Smartphone-urile premium de clasa mijlocie – OPPO R15 si R15 Pro – au devenit oficiale in luna martie a acestui an, dar compania lucreaza deja la un succesor pentru cel putin unul dintre ele.

Nu ar fi surprinzator daca ar fi numit OPPO R17. Acest lucru a fost dezvaluit de o sursa chineza care a impartasit imaginea de mai jos pe Weibo – varianta chineza a Twitter.

Imaginea a fost capturata la un eveniment media sponsorizat de OPPO si, dupa cum puteti vedea, compania a inceput deja sa-l promoveze pe R17. Nicio alta informatie despre acest smartphone nu a fost dezvaluita de la acel eveniment.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la un contract Cloud de 10 miliarde de dolari cu Pentagonul

Cantitatea de RAM pe care o vedem in smartphone-urile din zilele noastre creste. Bineinteles, ramane de vazut daca avem nevoie de atat de mult RAM, dar, din perspectiva de marketing, pare mai bine sa promovezi un smartphone cu 8GB de RAM, fata de unul care are doar 4GB sau 6GB.

Desi smartphone-urile cu 8GB de RAM nu sunt inca comune, se pare ca OPPO ar putea duce lucrurile la un alt nivel, pentru ca, potrivit unei postari pe Weibo a unei surse chineze, se pare ca OPPO ar putea lansa smartphone-ul R17 (probabil succesorul pentru R15 si R15 Pro) care ar putea veni cu 10GB de RAM.

CITESTE SI:  Bateria smartwatch-urilor nu se va imbunatati prea curand

Nu se stiu prea multe despre OPPO R17 cu 10GB de RAM in momentul de fata, dar sursa chineza a impartasit o imagine a ceea ce pare a fi un dispozitiv R17 de test pentru evenimentul companiei OPPO in care smartphone-ul va fi dezvaluit.

CITESTE SI:  Nextbit lanseaza smartphone-ul Nextbit Robin in culoarea rosie pentru 300 de dolari

In mod interesant, OPPO nu va fi singura companie care lanseaza un smartphone cu 10GB de RAM. La inceputul acestui an au aparut zvonuri ca si Vivo ar putea avea ceva similar pe teava.

Asa cum am spus, nu este clar daca este necesar atat de mult RAM, dar la fel ca in cazul numarului de megapixeli ai camerei, cu cat este mai mare cu atat mai bine suna pe hartie.