Care ar putea fi primul smartphone 5G din lume

Care ar putea fi primul smartphone 5G din lume

Saptamana trecuta, Xiaomi a prezentat o noua imagine a viitorului smartphone de varf al sau care a dezvaluit o camera interesanta, iar acum Xiaomi a venit cu o noua fotografie a smartphone-ului, de data asta una care confirma o alte caracteristica: suportul 5G.

Datorita unei fotografii incarcate de presedintele Xiaomi acum scurta vreme, smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3 a fost dezvaluit oficial si la fel si designul. Imaginea a aratat o camera pop-out similara cu ceea ce am vazut in trecut de la companii precum Oppo si Vivo.

Cu toate acestea, acum avem inca un lucru la care trebuie sa ne asteptam. Intr-o noua fotografie incarcate de CEO-ul companiei pe Weibo, il vedem pe smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3 din nou.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca HTC sa nu mai produca smartphone-uri

Desi am vazut smartphone-ul in stirea anterioara, ceea ce determina ca noua fotografie sa fie interesanta este faptul ca prezinta smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3 in fata unei zone de testare 5G si, pe ecranul telefonului Mi Mix 3, se poate vedea ca acesta pare sa fie conectat la o retea 5G, fiind probabil primul telefon din lume care suporta aceasta tehnologie.

CITESTE SI:  De ce Sony concediaza mare parte dintre angajatii din divizia sa de smartphone-uri

Ei bine, se asteapta ca 5G va fi urmatorul standard in ceea ce priveste internetul mobil si ca multi operatori de telefonie mobila au planuri de a lansa retele 5G in viitorul apropiat, unii dintre ei planuind sa ofere 5G in anumite zone chiar din acest an.

Cu toate acestea, exista o lipsa de smartphone-uri 5G pe piata in acest moment, iar cea mai noua fotografie a Xiaomi indica ca acest telefon Mi Mix 3 al companiei ar putea fi unul dintre primele pe piata.

CITESTE SI:  De ce Google a ascuns o masiva bresa de date fata de utilizatori

Acestea fiind spuse, inainte de a te entuziasma prea tare, trebuie sa stii ca smartphone-urile Xiaomi au fost vandute in mare parte in China si in alte parti din Asia, asa sa nu va asteptati ca cele Mi Mix 3 vor aparea in Romania foarte curand.

Dar speram ca Mi Mix 3 va fi scanteia de care industria mobila are nevoie pentru a incepe sa lanseze mai multe telefoane 5G in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *