fbpx

Care a fost smartphone-ul cel mai bine vandut in Taiwan in noiembrie

Care a fost smartphone-ul cel mai bine vandut in Taiwan in noiembrie

Prin niste noi informatii din lantul de aprovizionare, am aflat care a fost cel mai bine vandut smartphone din Taiwan in luna noiembrie. Cu exceptia Apple, cele mai multe companii de telefoane si-au vazut micsorate cotele de piata in ceea ce priveste numarul de unitati vandute, afirma sursele. Compania din Cupertino a avut in noiembrie in Taiwan o cota de piata de 33,6, fata de 30,4% cu o luna in urma.

Multi analisti si-au exprimat recent scepticismul cu privire la cat de bine se vand noile telefoane ale companiei din Cupertino, iar unii chiar au prezis ca Apple isi reduce productia.

CITESTE SI:  Uber va lansa un serviciu de bike-sharing cu biciclete in San Francisco

Desigur, nu vom sti cat de bine s-a descurcat Apple pana la lansarea urmatorului raport financiar. Dar intre timp, cel putin in Taiwan, iPhone XR s-a vandut bine.

Conform unei stiri de Patently Apple, cele mai recente informatii din lantul de aprovizionare sustin ca, in luna noiembrie, smartphone-ul iPhone XR de 128GB a fost cel mai bine vandut smartphone din Taiwan.

Dupa care in Taiwan urmeaza Samsung Galaxy A7, iPhone Xs Max de 256GB pe locul trei, iPhone XR de 64GB pe locul patru si iPhone Xs de 256GB pe locul cinci.

CITESTE SI:  Specificatiile si preturile oficiale ale lui iPad Pro de 10,5 inch - vine cu o noua tehnologie de display

Interesant e faptul ca printre primele 10 smartphone-uri vandute in noiembrie in Taiwan, 6 au fost telefoanele companiei Apple. Samsung a ocupat doua locuri, iar Oppo inca doua in Taiwan.

Smartphone-ul iPhone XR al Apple reprezinta un smartphone mai accesibil ca pret comparativ cu Xs si Xs Max. Nu este in niciun caz ieftin fata de smartphone-urile Android, dar avand in vedere ceea ce ofera, presupunem ca este o buna alternativa pentru aceia care nu vor sa plateasca 1000 de dolari pe un smartphone de la compania din Cupertino. Probabil pretul mai mic al lui iPhone XR a fost un factor pentru succesul acestuia in Taiwan in noiembrie.

CITESTE SI:  Un YouTuber brazilian a fost condamnat pentru clipuri video cu tutoriale pentru piraterie

De fapt, noua stire pare sa corespunda cu ceea ce Apple a sustinut anterior, si anume ca iPhone XR este cel mai bine vandut telefon Apple de la lansarea sa.