fbpx

Carcasa care poate incarca wireless smartphone-urile

Carcasa care poate incarca wireless smartphone-urile

O anumita companie a dezvoltat o carcasa care e si acumulator extern. Prin urmare, poti incarca smartphone-urile atasate. Si nu oricum, pentru ca incarcarea e wireless. Si un alt lucru interesant e ca acest produs se potriveste oricarui telefon. E nevoie doar ca acel telefon sa accepte incarcarea wireless.

In trecut, carcasele/acumulatoare externe Mophie era limitate la anumite modele de smartphone-uri. Avand in vedere diversele forme si dimensiuni ale smartphone-urilor, ar fi imposibil pentru o companie sa creeze o carcasa/acumulator care se potriveste fiecarui model de telefon disponibil.

CITESTE SI:  Cum e noua masina Tesla Model Y anuntata oficial

Dar compania Mophie crede ca a depasit acest impediment. Este vorba despre noul Mophie Juice Pack Connect care ar trebui sa functioneze cam cu orice telefon.

Juice Pack Connect este un fel de atasament modular de acumulator. Poate fi atasat de un smartphone folosind o ancora care se ataseaza de telefon sau de carcasa telefonului.

Cand nu este utilizata, ancora poate functiona si ca suport pentru smartphone. Atunci cand utilizatorii au nevoie de o crestere suplimentara a autonomiei telefonului pe care il au, trebuie doar sa ataseze Juice Pack Connect, iar smartphone-ul va fi incarcat prin incarcare wireless.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e poate cel mai avansat aparat pinball din istorie

Avand in vedere ca incarcarea e wireless, asta inseamna ca, spre deosebire de carcasele/acumulatoare mai vechi, utilizatorii nu vor trebui sa se ingrijoreze de faptul ca li se va ocupa portul Lightning sau USB-C de pe dispozitivul lor.

CITESTE SI:  Ce fel de sistem de operare Android TV va include OnePlus TV

Ar fi fost mai interesant daca acest produs ar fi acceptat tehnologia de incarcare wireless MagSafe a Apple, dar presupunem ca MagSafe ar fi eliminat caracterul de compatibilitate universala al acestei carcase/acumulator.

Mophie Juice Pack Connect are un pret de 80 de dolari, iar oamenii il vor putea cumpara de pe site-ul Zagg. Ce parere ai despre aceasta carcasa/acumulator care poate incarca wireless smartphone-urile?