Caracteristica de blocare a site-urilor a Google WiFi le va atrage pe familii

Caracteristica de blocare a site-urilor a Google WiFi le va atrage pe familii

Google WiFi este un router care acorda prioritate usurintei de configurare si de utilizare; este o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa combine configurarea rapida cu controalele avansate pentru familii.

Router-ul  WiFi este o optiune excelenta pentru familiile care doresc o experienta de instalare fara efort si controale avansate. Google continua sa adauge noi caracteristici pentru a oferi mai multe clientilor care folosesc router-ul WiFi.

Compania a anuntat acum cateva zile ca adauga router-ului o caracteristica de blocare a site-urilor, una care le va atrage pe familiile cu copii. Niciodata nu esti prea departe de continutul necorespunzator online si este important sa va asigurati ca cei mici nu-l urmaresc.

CITESTE SI:  Viitoarele console de jocuri Xbox ale Microsoft ar putea avea RAM GDDR6

Desi exista nenumarate servicii care ii ajuta pe parinti sa se asigure ca copiii lor sunt protejati de continutul necorespunzator online, Google WiFi ofera acum o caracteristica similara de blocare care este mai usor de configurat.

Caracteristica de blocare a site-urilor de pe router-ul WiFi le permite parintilor sa blocheze accesul la mai mult de 8 milioane de site-uri web pe orice dispozitiv cu doar cateva click-uri in aplicatie.

CITESTE SI:  Cum estimeaza un site aglomerarea de turisti din Kyoto

Caracteristica se bazeaza pe tehnologia Google SafeSearch. Google a creat SafeSearch in 2009 pentru a ajuta la filtrarea continutului explicit din rezultatele de cautare ale motorului de cautare.

Echipa a colaborat cu echipa SafeSearch pentru a aplica o parte din tehnologia lor la router. SafeSearch acceseaza in mod constant internetul pentru site-uri noi necorespunzatoare, astfel incat lista de site-uri blocate de Google WiFi va fi actualizata automat in timp real. Noua caracteristica poate fi configurata din aplicatie. Acest router se va dovedi cu siguranta foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *