fbpx

Capturi de ecran cu Windows 11, noul sistem de operare al Microsoft

Capturi de ecran cu Windows 11, noul sistem de operare al Microsoft

Au aparut capturi de ecran si informatii despre noul sistem de operare la care lucreaza compania Microsoft din Statele Unite, iar unii cred ca e vorba despre Windows 11.

Recent, promouri de la compania Microsoft din Statele Unite indicau ca, pe 24 iunie, compania americana va dezvalui o noua versiune de sistem de operare.

Avand in vedere ca compania Microsoft din Statele Unite va renunta la Windows 10 in 2025, oamenii speculeaza ca anuntul de pe 24 iunie ar putea fi pentru un update de noua generatie, iar unii cred ca ar putea fi vorba despre Windows 11.

CITESTE SI:  Ce recorduri a doborat finala serialului Urzeala Tronurilor al HBO

Intre timp, capturi de ecran ale presupusei actualizari majore au fost postate pe Baidu, oferindu-ne o privire asupra noului update la care lucreaza Microsoft. Aspectul vizual e foarte similar cu versiunea a 10-a, cu exceptia colturilor rotunjite.

De asemenea, exista o optiune cu care utilizatorii pot gazdui pictogramele in taskbar si Start Menu, ceea ce e cam ciudat, dar poti oricand sa le muti inapoi.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a generat jocul Pokemon GO pana in prezent

De asemenea, se pare ca vor fi incluse si widget-uri, daca iti era dor de aceasta functie. Capturile de ecran nu sunt foarte lamuritoare, dar, conform The Verge, aceea e o varianta timpurie de Windows 11, asa ca poate ca din acest motiv Microsoft nu a inclus toate functiile la care a lucrat.

Bazandu-se pe capturile de ecran, unii au subliniat asemanarile dintre Windows 11 si 10X. Si nu e o comparatie gresita, pentru ca compania Microsoft din Statele Unite a confirmat anterior ca va renunta la dezvoltarea sistemului de operare 10X si ca va integra unele dintre caracteristicile lui 10X in viitoarele versiuni de sisteme de operare.

CITESTE SI:  Cum ar putea deveni Uber o companie de 91 de miliarde de dolari

E posibil ca compania Microsoft din SUA va include acele functii si in Windows 11. Ce crezi despre captura de ecran? Va reusi sistemul de operare Windows 11 sa depaseasca popularitatea versiunii 10?