fbpx
Cand vor reveni in birourile Google unii dintre angajati

Cand vor reveni in birourile Google unii dintre angajati

Compania Google din Statele Unite a dezvaluit cand anume vor reveni in birourile sale unii dintre proprii sai angajati. Din cauza pandemiei de coronavirus, lucrul in spatiile Google nu a fost posibil pana acum.

Compania din Statele Unite a dezvaluit ca intentioneaza sa permita unor lucratori sa revina in birouri in aceasta luna. Axios si New York Times au relatat pe baza unui e-mail conform caruia: “E posibil ca vom permite angajatilor Google sa revina in birourile noastre din SUA pe baza unui voluntariat”.

CITESTE SI:  Twitter isi schimba politicile publice dupa ce Donald Trump ameninta Coreea de Nord

Compania din Statele Unite a declarat pentru The Verge ca redeschiderea va depinde de “criteriile specifice care includ cresteri ale disponibilitatii vaccinurilor si a tendintelor descendente COVID-19”.

Cu toate acestea, acei angajati nu sunt obligati sa se vaccineze. In primavara anului trecut, Google era una dintre companiile care i-au obligat pe lucratori sa lucreze remote, in afara birourilor companiei, iar acestor lucratori li s-au oferit indemnizatii pentru a cumpara echipamentul necesar.

CITESTE SI:  Pentru ce investeste Apple 2,5 miliarde de dolari in California

La un moment dat, se credea ca birourile companiei din Statele Unite vor fi redeschise in luna iulie a anului trecut, dar raspandirea pandemiei nu a mai permis acest lucru.

Revenirea majoritatii angajatilor companiei americane Google e inca programata pentru luna septembrie, sperandu-se va vaccinarile vor spori siguranta pentru ca oamenii sa poata lucru in acelasi spatiu.

CITESTE SI:  Pietele suplimentare in care YouTube TV se lanseaza

Conform stirilor, angajatii care doresc sa lucreze remote, de la distanta, vor trebui sa aplice pentru a lucra remote peste 14 zile pe an, cu pana la 12 luni permise in “cele mai mai exceptionale circumstante”. Ce crezi despre faptul ca unii angajati Google vor reveni in birourile companiei in aceasta luna? Consideri ca e prea devreme?