Cand vor primi partenerii NVIDIA GPU-urile bazate pe Turing

Cand vor primi partenerii NVIDIA GPU-urile bazate pe Turing

S-a primit confirmarea ca partenerii companiei NVIDIA vor primi GPU-urile de urmatoare generatie ale NVIDIA bazate pe arhitectura Turing. Schema de denumire nu este confirmata in acest moment, dar GeForce GTX 1180 pare a fi un bun pariu.

Unele stiri au indicat ca urmatoarea generatie de procesoare grafice a companiei NVIDIA, bazata pe arhitectura Turing, va fi lansata la sfarsitul trimestrului 3 din 2018.

O noua stire sustine acum ca compania va incepe sa-si ofere GPU-urile GeForce Turing de urmatoare generatie partenerilor sai fie pana la sfarsitul lunii august, fie pana la inceputul lunii septembrie.

CITESTE SI:  Un barbat isi tatueaza logoul T-Mobile pentru un iPhone 8 gratuit

Daca intervalul de timp este corect iar compania NVIDIA furnizeaza partenerilor sai GPU-urile GeForce Turing pana in septembrie, atunci este posibil ca compania va lansa noile procesoare grafice cateva saptamani mai tarziu.

Volumul initial de furnizare ar putea fi limitat, partenerii putand primi fiecare cateva sute de GPU-uri. Asta pentru ca e dificil sa se impiedice divulgarea neoficiala a informatiilor despre noile produse odata ce aprovizionarea tuturor incepe, asa ca are logica pentru companie sa o ia inainte prin lansarea oficiala a GPU-urilor bazate pe arhitectura Turing.

CITESTE SI:  Google detine acum oficial Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com

Cu toate acestea, nu se poate spune acelasi lucru cu o certitudine absoluta si exista probabilitatea ca compania NVIDIA sa ne determine sa asteptam cateva luni pana ce furnizeaza procesoare grafice tuturor partenerilor pentru lansarea oficiala.

Daca lansarea publica nu are loc in septembrie, stirea mentioneaza ca NVIDIA ar putea avea in vedere o lansare publica in trimestrul 4 al anului 2018. Nu s-a confirmat inca cum va numi compania aceste GPU-uri Turing, dar exista sugestii ca compania va opta pentru schema de denumire GTX 11XX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *