Cand vor fi eliminate multe melodii din jocul GTA 4 de Rockstar

Cand vor fi eliminate multe melodii din jocul GTA 4 de Rockstar

UPDATE: Rockstar a confirmat ca o parte dintre melodiile din jocul GTA 4 vor fi eliminate din cauza expirarii licentelor. Din fericire, aceasta veste nu este chiar una rea. In primul rand, o mare parte dintre licentele care expira provin de la un post de radio rusesc.

In al doilea rand, Rockstar intentioneaza sa inlocuiasca muzica care va fi eliminata din GTA 4. “Din cauza restrictiilor de acordare a licentelor de muzica, suntem obligati sa eliminam anumite melodii din coloana sonora a jocului GTA 4 si a Episoadelor sale – in special o mare parte din muzica postului de radio de muzica pop, Vladivostok FM”, a declarat un purtator de cuvant al Rockstar pentru GameSpot.

CITESTE SI:  Ce companie cumpara pana la urma cea mai mare companie de bike-sharing din Statele Unite

Au trecut cam 10 ani de cand a fost lansat jocul GTA 4 al Rockstar si, desi este posibil sa nu va fi dat seama, licentele pentru unele dintre melodiile care formeaza coloana sonora vor expira in curand. Cand soseste aceasta vreme, publisherii au doua optiuni.

Ei pot fie sa reinnoiasca licentele si sa continue sa foloseasca melodiile, fie sa le elimine complet din jocul GTA 4. Se pare ca Rockstar a optat pentru a doua optiune. O noua stire informeaza ca licentele multor melodii care au fost folosite pentru coloana sonora a jocului GTA 4 vor expira pe 26 aprilie.

Rockstar a avut de ales fie sa reinnoiasca licentele, astfel incat melodiile sa poata fi utilizate in viitor, fie sa nu reinnoiasca licentele si sa nu mai poata folosi piesele dupa data mentionata mai sus.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Xiaomi si-ar putea crea propria divizie de camere

Stirea nu mentioneaza melodiile care vor fi eliminate din joc de Rockstar dupa ce licentele vor expira, dar mentioneaza ca o mare parte din muzica va trebui eliminata din coloana sonora. Daca nu se schimba nimic cu privire la licente, jucatorii jocului GTA 4 se pot astepta sa soseasca un patch in zilele urmatoare de dinainte de 26 aprilie care ar trebui sa elimine acele piese.

2 Responses to Cand vor fi eliminate multe melodii din jocul GTA 4 de Rockstar

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *