Cand va lansa OnePlus primul smartphone 5G in Europa, probabil

Cand va lansa OnePlus primul smartphone 5G in Europa, probabil

Toata lumea probabil se concentreaza acum pe noul OnePlus 6T care a fost anuntat, insa compania OnePlus se uita deja inainte pentru a lansa si alte dispozitive. Anul trecut, compania a anuntat ca lucreaza la un smartphone 5G pe care l-ar putea lansa in prima jumatate a acestui an.

Producatorii de telefoane lucreaza la smartphone-uri 5G, in timp ce operatorii de telefonie mobila se pregatesc sa lanseze retele comerciale de a 5-a generatie.

Se spune ca si OnePlus lucreaza la un smartphone cu conectivitate de a 5-a generatie si care s-ar putea lansa in prima jumatate a acestui an. CEO-ul companiei a spus ca OnePlus se asteapta ca va lansa primul telefon 5G in Europa in acest an.

CITESTE SI:  Cum functioneaza stimulatorul pentru creier care trateaza boli neurologice

CEO-ul companiei, Pete Lau, a declarat intr-un interviu ca compania se asteapta sa lanseze un smartphone 5G in 2019. Compania lucreaza deja cu operatorii din Europa pentru acest lucru.

“Suntem increzatori ca vom lansa primul smartphone 5G in Europa”, a declarat Pete Lau pentru The Verge. Cand a fost intrebat de ce OnePlus trece atat de rapid la a 5-a generatie, Pete Lau a spus ca motivul este ca clientii sai din Europa si-au dorit mult acest lucru.

CITESTE SI:  De ce un individ da in judecata Adobe din cauza unui bug

De asemenea, el a spus ca OnePlus este interesata de dezvoltarea rapida a unui astfel de dispozitiv, astfel incat sa poata afla mai multe despre aceasta tehnologie pentru a oferi clientilor din Europa experiente chiar mai bune.

“Acesta va avea propria gama de smartphone-uri”, a adaugat Pete Lau despre viitorul telefon de a 5-a generatie pentru Europa. “Telefonul 5G dubleaza volumul de munca pentru noi, deoarece este un produs suplimentar”, a recunoscut Pete Lau.

CITESTE SI:  Xiaomi confirma ca vor lansa un telefon de 600 de dolari in curand

Compania nu are de ales, avand in vedere ca retelele 5G vor fi disponibile in acest an in lume. Dar OnePlus inca nu poate renunta la smartphone-urile 4G pana ce retelele de a 5-a generatie nu devin disponibile peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *