fbpx

Cand va incepe Boston Dynamics sa vanda robotul SpotMini

Cand va incepe Boston Dynamics sa vanda robotul SpotMini

SpotMini, robotul agil cu patru picioare al Boston Dynamics, va fi pus in vanzare in curand pentru companiile care doresc un patruped mecanic pentru a ajunge in locuri in care un dispozitiv cu roti nu poate ajunge. Boston Dynamics are acum 10 prototipuri SpotMini si va colabora cu parteneri de fabricatie pentru a construi 100 de unitati in acest an.

Compania de robotica Boston Dynamics a lansat nenumarate clipuri video care dezvaluie cat de mult a progresat din punct de vedere tehnologic de la inceputurile sale.

CITESTE SI:  La cati utilizatori a ajuns serviciul PlayStation Now al Sony

Una dintre creatiile mai interesante ale Boston Dynamics este robotul SpotMini care arata ca cel mai bun prieten necuvantor al omului. Clipurile video pe care compania le-a lansat cu SpotMini au aratat ca robotul se deplaseaza in jurul unui birou pe cont propriu, deschizand o usa pentru un al doilea robot SpotMini si chiar rezistand interferentelor unui om.

Compania a anuntat acum ca va incepe sa vanda robotul incepand cu anul 2019. Presedintele Marc Raibert al Boston Dynamics a confirmat la o conferinta ca compania va incepe sa vanda dispozitivul de anul viitor.

CITESTE SI:  Camera 4K si 360 de grade Ricoh Theta V a fost anuntata oficial

Compania Boston Dynamics are 10 prototipuri de roboti cu patru picioare in acest moment si intentioneaza sa produca 100 de unitati in acest an. Compania va lucra cu partenerii sai de productie pentru a intensifica productia dispozitivului inainte de a incepe vanzarea lui SpotMini in 2019.

CITESTE SI:  VIDEO: Alibaba vrea sa vanda masini din automate de vanzare. Nu mai cumperi sucuri, cumperi masini

Detaliul care i-ar interesa cel mai mult pe multi oameni nu a fost inca dezvaluit de Raibert. Nu a spus ce pret va avea SpotMini cand se va vinde. Discutiile presedintelui companiei Boston Dynamics s-au concentrat asupra posibilelor intrebuintari ale robotului, si anume patrulele de securitate si gestionarea santierelor de constructii. Acesta nu este un dispozitiv care are rolul de a va ajuta in jurul casei.