Cand va fi lansat documentarul despre inteligenta artificiala al lui Robert Downey Jr. pe Youtube

Cand va fi lansat documentarul despre inteligenta artificiala al lui Robert Downey Jr. si Youtube

YouTube va explora lumea inteligentei artificiale intr-un nou documentar de la Robert Downey Jr. si Susan Downey. Documentarul de 8 episoade va avea premiera in curand. Robert Downey Jr. va nara serialul despre inteligenta artificiala.

Omul de Fier insusi, actorul Robert Downey Jr., a colaborat cu serviciul contra cost al YouTube pentru a produce un documentar despre AI. De asemenea, cea care colaboreaza cu el la acest proiect este producatoarea Susan Downey care se intampla sa fie sotia actorului.

Serialul despre inteligenta artificiala va avea premiera pe YouTube Red care este platforma premium a serviciului video online pentru continut original care poate fi accesat numai de cei care platesc pentru abonamentul serviciului contra cost al YouTube.

Citeste si:  De ce NTSB nu accepta provocarea "In My Feelings" pentru fanii lui Drake

S-a confirmat ca acest serial despre AI va avea 8 episoade care au o durata de o ora fiecare. Acesta va avea premiera pe serviciul contra cost al YouTube in 2019.

Nu exista inca nume pentru acest documentar, dar ceea ce s-a confirmat pana acum este ca Robert Downey Jr. va fi gazda care va nara serialul care va include si comentarii de la experti in inteligenta artificiala, precum si de la oameni de stiinta si filozofi.

Citeste si:  Advertiserii politici de pe Facebook vor trebui acum sa-si dezvaluie identitatea

Documentarul care va avea premiera pe serviciul contra-cost al YouTube se va concentra pe modul in care inteligenta artificiala poate schimba modul in care oamenii lucreaza si traiesc acum si in viitor. “Scopul nostru este de a explora inteligenta artificiala prin obiectivitate si accesibilitate, intr-o maniera profund indrazneata, impresionanta si distractiva”, a afirmat Susan intr-o declaratie. Mai multe detalii despre acest documentar vor fi probabil confirmate in lunile urmatoare, deoarece serialul va fi lansat in 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *