fbpx
Cand va demisiona Tim Cook din functia de CEO al Apple

Cand va demisiona Tim Cook din functia de CEO al Apple

CEO-ul Apple, Tim Cook, nu va demisiona din functia de CEO al companiei din Cupertino foarte curand. De fapt, conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, CEO-ul  s-a hotarat cand anume va demisiona din actuala sa functie.

Tim Cook e CEO-ul companiei din Statele Unite de aproximativ 10 ani. Conform unei declaratii anterioare de-a sa, intentia lui nu e sa fie CEO-ul companiei din Cupertino, Statele Unite, timp de un deceniu.

Dar acum pare ca acesta nu va demisiona inainte de a aparea o noua categorie majora de produse marca Apple. Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, Tim Cook s-a hotarat ca, inainte de a demisiona de la compania din Cupertino, sa supravegheze o noua categorie majora de produse.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Samsung nu mai lanseaza playere Blu-ray in Statele Unite

Exista cateva proiecte la care lucreaza compania din Cupertino, Statele Unite, si care inca nu au fost anuntate. Aceste proiecte includ masina electrica si autonoma Apple si dispozitivele AR/VR.

CITESTE SI:  Cum se pot crea blocaje de trafic false in Google Maps

Potrivit lui Gurman, el crede ca produsul AR/VR va fi cel mai probabil acea categorie. De ce nu masina electrica, va intrebati? Pentru ca Tim Cook pare sa creada ca conducerea unei companii din Silicon Valley precum Apple nu corespunde cu lansarea unei masini electrice foarte curand.

Din cauza complexitatii domeniului auto, masina electrica Apple ar putea aparea abia in urmatorii ani, iar CEO-ul Tim Cook al Apple ar fi dincolo de apogeul sau in ceea ce priveste capacitatile sale de leadership pana atunci.

CITESTE SI:  Cum va sprijini Google dispozitivele Android pliabile

Nu suntem siguri cand vor aparea dispozitivele AR/VR ale companiei din Statele Unite, dar poate vor aparea informatii despre o evolutie interesanta.

Ce parere ai despre asta? Care crezi ca va fi proiectul cel din urma al lui Tim Cook inainte de a demisiona din functia de CEO al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite?