fbpx
Cand va aparea prima motocicleta electrica a Harley-Davidson

Cand va aparea prima motocicleta electrica Harley-Davidson

Pentru a inspira chiar mai multi oameni din intreaga lume sa experimenteze bucuria pe care le-o ofera motocicletele, Harley-Davidson a impartasit cateva detalii. Compania spune ca motocicletele sale electrice vor aparea in curand.

In cea mai mare parte, atunci cand te gandesti la vehicule puternice, cum ar fi supermasini si supermotociclete, nu le-ai considera neaparat eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil.

La urma urmei, aceste vehicule se concentreaza pe puterea bruta, ceea ce fara indoiala necesita mult combustibil. Cu toate acestea, de-a lungul anilor am inceput sa vedem cum unele companii creeaza alternative mai ecologice.

CITESTE SI:  La ce pret ar vinde SoftBank compania ARM Holdings catre NVIDIA

De fapt, producatorul de motociclete Harley-Davidson si-a exprimat interesul de a crea motociclete electrice, despre care stim acum ca vor aparea in 2019.

Motocicletele companiei Harley Davidson au fost cunoscute ca fiind mari consumatoare de carburant, dar anul 2019 va marca implicarea companiei in crearea de motociclete electrice.

CITESTE SI:  Ce schepsisuri are utilizarea iPhone-ului drept cheie de securitate

Harley-Davidson recunoaste ca acest lucru va ridica semne de intrebare, dar recunoaste si ca acest lucru va fi unul pozitiv. Compania si-a anuntat in 2014 planurile de a produce motoare electrice pe doua roti, cu Proiectul Livewire, asa ca a fost o asteptare indelungata.

Potrivit lui Matt Levatich, presedinte si director executiv al Harley-Davidson, “Actiunile indraznete pe care le anuntam astazi folosesc la maximum capabilitatile vaste si forta competitiva a Harley-Davidson – excelenta noastra in dezvoltarea si fabricarea produselor, atractia globala a brandului si, desigur, reteaua noastra mare de distribuitori. Alaturi pe motociclistii nostri loiali, vom conduce urmatoarea revolutie a libertatii pe doua roti, pentru a-i inspira pe viitorii motociclisti care inca nici nu s-au gandit la bucuria motociclismului”.