Cand se va turna si lansa noul film Indiana Jones

Cand se va turna si lansa noul film Indiana Jones

Regizorul Steven Spielberg in varsta de 71 de ani a inceput lucrul pentru noul film Indiana Jones. Anumite surse au spus publicatiei The Hollywood Reporter ca Steven Spielberg intentioneaza sa toarne cel de-al cincilea film al francizei si sa-l lanseze peste cativa ani.

Acest lucru, insa, nu-l opreste sa lucreze activ la filmul “West Side Story” care si-a inceput cautarea de actori saptamana trecuta. Miscarea a dus la speculatii conform carora West Side Story ar putea fi urmatorul film al lui Steven Spielberg, dar regizorul are nevoie de mai mult timp pentru a gasi actorii potriviti.

CITESTE SI:  De ce Apple ar putea lansa un iPhone 5G abia in 2021

Ultima data cand l-am vazut pe Harrison Ford in pelicula Indiana Jones era in 2008, cu lansarea  “Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal”. Pentru cei care asteapta cu nerabdare sa vada inca una, o stire de The Hollywood Reporter a dezvaluit ca cea de-a cincea pelicula Indiana Jones va incepe sa fie turnata in 2019.

Filmul va fi regizat de Steven Spielberg si este planificat pentru o lansare in 2020. De asemenea, se va intoarce Harrison Ford ca Indiana Jones, desi suntem singuri ca la un moment dat multi au crezut ca Shia Lebeouf il va inlocui pe Ford dupa ce a aparut in “Regatul Craniului de Cristal” ca “fiu” al sau.

CITESTE SI:  Cu ce problema de calitate vine tableta iPad Pro a Apple

In momentul de fata, nu se cunosc prea multe detalii despre cel de-al cincilea film al francizei Indiana Jones care se va lansa in 2020, desi, avand in vedere faptul ca “Indiana Jones – Regatul Craniului de Cristal” nu a fost prea bine primit in comparatie cu celelalte filme, suntem siguri ca multi spera ca cel de-al cincilea va urca din nou franciza pe culmile succesului.

CITESTE SI:  Filmul "Star Wars" Obi-Wan Kenobi ar putea fi in lucru

De asemenea, trebuie remarcat faptul ca cel de-al cincilea film Indiana Jones va marca prima data cand George Lucas nu va fi implicat. In orice caz, ne asteptam ca mai multe detalii vor fi dezvaluite in acest an sau poate ca in 2019, deci fiti cu ochii pe noi pentru mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *