Cand se va putea comanda masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare

Cand se va putea comanda masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a confirmat faptul ca producatorul de masini electrice intentioneaza sa primeasca comenzi si sa publice specificatiile versiunii de performanta si cu doua motoare ale Model 3 in aceasta saptamana. In prezent, Tesla inca produce Model 3 cu acumulatorul Long Range, cu tractiune pe rotile din spate si cu pachetul interior premium.

Tesla a primit nenumarate comenzi pentru Model 3, prima sa masina electrica pentru mase si, desi compania continua sa se chinuie pentru a accelera productia pentru a-si atinge obiectivele de livrare, va primi comenzi pentru o noua versiune a masinii electrice in aceasta saptamana.

CITESTE SI:  Coreea de Sud creeaza semne de siguranta pentru mers si texting

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a confirmat ca clientii vor putea sa comande o masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare de la companie in curand. Acest anunt poate fi, de asemenea, luat ca un semn ca situatia se imbunatateste pentru linia de productie a masinii electrice.

CITESTE SI:  Ce preturi are Lenovo Smart Display cu Google Assistant

Elon Musk a confirmat pe Twitter ca compania va putea acum sa preia comenzi pentru masina electrica cu doua motoare. Acei clienti care au asteptat versiunea cu tractiune integrala pot afla acum cat vor plati pentru optiuni si vor primi comenzile.

In iulie, compania va incepe productia pentru versiunile cu doua motoare, ceea ce corespunde cu ceea ce a promis Elon Musk luna trecuta. Unii fani Tesla s-ar putea sa-si aminteasca faptul ca cele doua motoare erau o optiune de 5000 de dolari pentru Tesla Model S inainte ca compania sa o ofere ca parte a kitului standard.

CITESTE SI:  VIDEO: Cineva si-a modificat arma Nerf pentru a trage de 20 de ori pe secunda

Optiunea cu tractiune integrala este acum parte si din kitul standard de pe Model X. Elon Musk a mentionat, de asemenea, in tweet-ul sau ca optiunea cu suspensie pneumatica pentru masina electrica Model 3 ar putea fi disponibila pana anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *