Cand se va putea comanda masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare

Cand se va putea comanda masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a confirmat faptul ca producatorul de masini electrice intentioneaza sa primeasca comenzi si sa publice specificatiile versiunii de performanta si cu doua motoare ale Model 3 in aceasta saptamana. In prezent, Tesla inca produce Model 3 cu acumulatorul Long Range, cu tractiune pe rotile din spate si cu pachetul interior premium.

Tesla a primit nenumarate comenzi pentru Model 3, prima sa masina electrica pentru mase si, desi compania continua sa se chinuie pentru a accelera productia pentru a-si atinge obiectivele de livrare, va primi comenzi pentru o noua versiune a masinii electrice in aceasta saptamana.

CITESTE SI:  De ce Spotify a ajuns la 83 de milioane de abonati cu plata

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a confirmat ca clientii vor putea sa comande o masina electrica Tesla Model 3 cu doua motoare de la companie in curand. Acest anunt poate fi, de asemenea, luat ca un semn ca situatia se imbunatateste pentru linia de productie a masinii electrice.

CITESTE SI:  Un film Joker de sine statator cu Jared Leto este in lucru, se pare

Elon Musk a confirmat pe Twitter ca compania va putea acum sa preia comenzi pentru masina electrica cu doua motoare. Acei clienti care au asteptat versiunea cu tractiune integrala pot afla acum cat vor plati pentru optiuni si vor primi comenzile.

In iulie, compania va incepe productia pentru versiunile cu doua motoare, ceea ce corespunde cu ceea ce a promis Elon Musk luna trecuta. Unii fani Tesla s-ar putea sa-si aminteasca faptul ca cele doua motoare erau o optiune de 5000 de dolari pentru Tesla Model S inainte ca compania sa o ofere ca parte a kitului standard.

CITESTE SI:  Adolescentul chinez care si-a vandut un rinichi pentru a-si cumpara un iPad 2 s-a imbolnavit

Optiunea cu tractiune integrala este acum parte si din kitul standard de pe Model X. Elon Musk a mentionat, de asemenea, in tweet-ul sau ca optiunea cu suspensie pneumatica pentru masina electrica Model 3 ar putea fi disponibila pana anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *