fbpx
Cand se extinde Spotify in Orientul Mijlociu

Cand se va extinde Spotify in Orientul Mijlociu

Spotify este cel mai utilizat serviciu de streaming de muzica din intreaga lume. Acesta a anuntat la inceputul acestei luni ca exista 75 de milioane de oameni care platesc pentru nivelul sau premium.

Serviciul de streaming de muzica Spotify continua sa castige abonati, pentru nivelul cu plata sau pentru cel gratuit, extinzandu-se treptat pe noi piete. Potrivit unei noi stiri, compania suedeza se va extinde oficial in Orientul Mijlociu printr-o lansare in Emiratele Arabe Unite mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Cat de multe date colecteaza WhatsApp despre utilizatori

O sursa care cunoaste planurile companiei le-a spus celor de la MENAbytes ca cel mai mare serviciu de streaming de muzica din lume, Spotify, se va extinde in regiunea MENA (Orientul Mijlociu si Africa de Nord), sosind mai intai in Emiratele Arabe Unite in al patrulea trimestru al acestui an.

Serviciul de streaming de muzica Spotify a informat deja ca a inchiriat spatiu de birouri in Dubai. Acest lucru a fost mentionat si in dosarul recent al Spotify pentru SEC (Securities and Exchange Commission) din Statele Unite care a confirmat ca are acum spatii de birouri intr-un numar de orase din intreaga lume, inclusiv Dubai.

CITESTE SI:  Ce se cunoaste despre sunca fara carne a Impossible Foods

Serviciul de streaming de muzica Spotify a inceput sa angajeze oameni pentru cel putin patru noi joburi pentru biroul din Dubai, iar printre acele joburi se numara cel de editor senior pentru Orientul Mijlociu si Africa, dar si manager tehnic pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord, printre altele.

Spotify va concura cu Anghami in aceasta regiune in care se extinde. Anghami este cel mai important serviciu de streaming de muzica din regiunea MENA (Orientul Mijlociu si Africa de Nord).

CITESTE SI:  Ce companie a primit permisiunea de a testa masini autonome fara sofer la volan in California

Infiintat in Beirut, serviciul de streaming de muzica se lauda cu 40 de milioane de ascultatori in Orientul Mijlociu si Africa de Nord si are deja contracte de licentiere cu toate marile case de discuri arabe majore, dar si cu case de discuri internationale precum EMI, Universal, Sony si Warner.