Cand s-ar putea lansa smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9

Cand s-ar putea lansa smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat in curand, potrivit publicatiei sud-coreene ETNews. Acest lucru ar determina ca perioada de timp dintre anuntul lui Galaxy Note 9 si data de lansare (momentul cand incepe vanzarea) sa fie mai mica decat anul trecut pentru smartphone-ul precedent.

Stim deja ca Samsung va dezvalui oficial smartphone-ul Galaxy Note 9. Compania va organiza un eveniment special in acest scop in New York City pe 9 august. Ceea ce nu a confirmat pana acum este data in care telefonul va fi lansat.

O noua stire din Coreea de Sud indica faptul ca data lansarii smartphone-ului Galaxy Note 9 ar putea fi 24 august. Compania Samsung are de obicei nevoie de cateva saptamani pentru a aduce un dispozitiv pe piata, dupa ce a fost dezvaluit.

CITESTE SI:  Samsung anunta Galaxy J1, primul smartphone din seria J

Data de lansare 24 august pentru smartphone-ul Galaxy Note 9 ar putea avea logica, pentru ca se incadreaza in acel interval de timp. Stirea sustine ca Samsung si-a informat partenerii (operatorii de telefonie mobila) din Coreea de Sud ca va lansa telefonul pe piata sa nativa din Coreea de Sud pe 24 august.

Aceasta data de lansare ar putea fi data in care Galaxy Note 9 ar putea fi lansat si pe alte piete, avand in vedere ca Coreea de Sud este aproape intotdeauna pe lista pietelor care primesc primele noile smartphone-uri de varf ale Samsung.

CITESTE SI:  Sony este deschisa sa produca un PlayStation 4 de inalta performanta

Operatorii din Coreea de Sud ar putea primi comenzi timp de 10 zile dupa ce smartphone-ul este dezvaluit, inainte de a lansa eventual dispozitivul pe data de 24 august.

Daca este asa, smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 va sosi cu cateva saptamani mai devreme decat predecesorul sau care a fost lansat pe data de 15 septembrie a anului trecut. Samsung nu a confirmat oficial nimic despre data lansarii telefonului in acest moment si este putin probabil sa spuna ceva inainte de 9 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *