Cand s-ar putea lansa primul smartphone pliabil al Huawei

Cand s-ar putea lansa primul smartphone pliabil al Huawei

Huawei este unul dintre producatorii de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere de pe planeta si are, fara indoiala, liderul indiscutabil Samsung in vizorul sau. Desi se zvoneste de cativa ani ca Samsung lucreaza la un smartphone pliabil, nu au aparut dovezi concrete care sa indice ca un anunt este posibil in curand.

Se pare ca alti producatori lucreaza, de asemenea, la smartphone-uri pliabile si se spune ca Huawei se apropie de o lansare in luna noiembrie pentru dispozitivul sau flexibil.

CITESTE SI:  iPhone-ul poate fi folosit pentru a detecta parazitii din substanta hematologica

Compania doreste sa castige titlul pentru lansarea primului smartphone pliabil din lume. Unii dintre voi poate va amintiti ca ZTE si-a lansat deja smartphone-ul pliabil, dar nu este chiar flexibil, pentru ca dispozitivul are practic doua displayuri  legate impreuna.

Un telefon flexibil real trebuie sa aiba un ecran flexibil, iar Huawei a apelat la LG pentru a-i aproviziona, se pare. O noua stire din Coreea de Sud indica faptul ca Huawei intentioneaza sa lanseze telefonul pliabil in luna noiembrie a acestui an, astfel incat sa poata invinge compania Samsung.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Samsung amana lansarea smartphone-ului pliabil Galaxy Fold

Sursele citate in stire sustin ca Huawei a semnat un acord de confidentialitate cu furnizorii straini si locali de piese pentru componentele pe care compania chineza le va folosi pentru telefonul sau flexibil.

Stirile recente au indicat ca smartphone-ul pliabil al Samsung s-ar putea sa nu apara inainte de 2019, deoarece compania doreste sa-si perfectioneze dispozitivul inainte de a-l lansa.

CITESTE SI:  Fujitsu vrea racire pe baza de lichid in smartphone-urile noastre

Chiar daca smartphone-ul pliabil al Huawei este anuntat in noiembrie, nu exista nicio garantie ca compania va incepe sa-l livreze imediat. Ramane de vazut cat de mult va dura pentru ca compania chineza Huawei sa inceapa practic sa livreze unitatile dupa anuntarea dispozitivului, primului telefon flexibil al companiei chineze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *