Cand s-ar putea lansa primul smartphone cu modem 5G al Huawei

Cand s-ar putea lansa primul smartphone cu modem 5G al Huawei

Huawei a declarat ca primul sau smartphone cu modem 5G va aparea in curand. Gigantul chinez si-a luat acest angajament la summitul anual global din Shenzhen, sud-estul Chinei. Telefonul va avea propriul dispozitiv 5G al Huawei si va aparea in a doua jumatate a anului 2019.

Operatorii de telefonie mobila de pe pietele majore, cum ar fi America de Nord, lucreaza din greu pentru a-si lansa retelele 5G pana anul viitor, cel putin in anumite locuri. Utilizatorii nu vor putea profita din plin de aceste retele de mare viteza daca nu dispun de dispozitivele compatibile.

De aceea, ne putem astepta ca smartphone-urile de acest tip sa fie lansate in viitorul nu prea indepartat. Huawei, unul dintre producatorii de telefoane mobile cu cea mai rapida crestere din lume, a declarat ca va lansa un smartphone cu aceasta tehnologie pana in a doua jumatate a anului viitor.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce iPhone a fost folosit de Apple pentru capturarea unui nou scurtmetraj

Huawei s-a angajat sa lanseze smartphone-ul sau compatibil cu aceasta tehnologie pana in a doua jumatate a anului viitor, la summitul sau anual global din Shenzhen, sud-estul Chinei.

Smartphone-urile 5G vor avea nevoie in mod evident de un modem si, in timp ce furnizori precum Samsung isi dezvolta modemurile de generatie urmatoare, Huawei a spus ca telefonul sau va avea propriul sau modem.

CITESTE SI:  Cercetatorii dezvolta AI care poate prezice moartea

Perioada de lansare pare sa indice ca Huawei ar putea lansa un dispozitiv Mate drept primul sau smartphone cu un modem celular cu aceasta tehnologie. Primul modem 5G Huawei, denumit Balong 5G01, a fost dezvaluit la Consumer Electronics Show 2018 din ianuarie.

Acesta a fost initial implementat in alte dispozitive in afara de smartphone-uri datorita cerintelor de energie ale cipului, dar ne putem astepta ca compania va efectua imbunatatiri semnificative pentru modemul sau 5G inainte de a incepe sa livreze telefoane cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *