fbpx

Cand s-ar putea lansa noul cip M2 al Apple

Cand s-ar putea lansa noul cip M2 al Apple

Conform unui tweet postat de un utilizator pe Twitter, noul cip M2 al companiei Apple din Statele Unite nu va fi lansat in acest an si ca in schimb compania din Statele Unite va lansa anul asta un alt procesor, adica o versiune imbunatatita a lui M1 lansat anul trecut.

Anul trecut, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a lansat procesorul M1. La frecventa cu care Apple lanseaza de obicei procesoare noi din seria A pentru iPhone-urile sale, oamenii credeau ca in acest an compania va lansa M2.

CITESTE SI:  Pretul surprinzator al noii casti AR HoloLens 2 a Microsoft

Dar se pare ca nu va fi cazul. Conform utilizatorului de Twitter @dyhlandkt, M2 se va lansa abia in 2022. Potrivit tweet-ului, cipul M2 se va lansa in 2022 alaturi de noul laptop MacBook Air al Apple.

In schimb, compania Apple din Statele Unite va integra cipul M1X in noul sau laptop MacBook Pro pe care il va lansa in luna septembrie a acestui an.

CITESTE SI:  De ce un sceptic al Apple Watch si-a schimbat parerea

“Va impartasim anumite informatii cu privire la momentul in care se va lansa cipul M2 (nu M1X care e rezervat pentru dispozitivele Pro Mac). Cipul M2 e programat pentru a se lansa in prima jumatate a anului 2022, impreuna cu MacBook Air”, potrivit tweet-ului.

Procesorul M1 nu e in niciun caz lent. Dar pentru ca compania din Cupertino, Statele Unite, sa creeze un computer Pro la acelasi nivel cu laptopurile MacBook Pro Intel, ar fi indicat sa integreze un cip mai impresionant.

CITESTE SI:  Ce pret are in China Oppo Watch, smartwatch care seamana cu ceasul inteligent Apple Watch

Nu suntem siguri daca un procesor M1 upgradat va fi impresionant, dar acestea sunt doar speculatii. De asemenea, daca zvonurile despre un MacBook Pro reproiectat sunt adevarate, n-ar fi indicat ca Apple sa integreze un cip nou si interesant precum M2?

Oricum ar fi, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca vor aparea noi informatii de la Apple in luna septembrie a acestui an.