Cand mori in acest joc, nu-l mai poti juca

Cand mori in acest joc, nu-l mai poti juca

In jocurile video, moartea este rareori fatala. Daca incasezi suflul unei arme, un simplu restart te pune din nou in actiune.

Acesta este trucul din spatele viitorului joc pentru PC – Upsilon Circuit – care il determina sa fie atat de infricosator.

Cand mori intr-un joc video, poate fi frustant dar trebuie doar sa dai un restart sau sa incarci o salvare si poti incepe din nou. Exista unele jocuri precum Diablo care au introdus personajele Hardcore.

Aceste personaje, cand mori, raman moarte impreuna cu toate posesiile si tot progresul jocului. Cu toate acestea, daca esti asa inclinat, poti oricand sa alegi un nou personaj pentru a incepe de la capat.

Citeste si:  VIDEO: Trailerul Captain America: Civil War recreat ca si un joc video pe 8 biti

Acestea fiind spuse, fa cunostinta cu Upsilon Circuit. Acesta este un joc care a fost proiectat in asa fel incat atunci cand personajul tau moare, nu numai ca ramane mort, dar nu mai poti juca Upsilon Circuit din nou.

Niciodata. Din fericire, Upsilon Circuit este gratuit, asa ca singurul lucru pe care l-ai pierdut este timpul tau.

Upsilon Circuit este un fel de deathmatch in care ai doua echipe de 4 care lupta impotriva una impotriva celeilalte. Desi recunoastem ca o multime de oameni vor muri la inceput, dezvoltatorul Upsilon Circuit, Calvin Goble, spera ca Upsilon Circuit si gameplay-ul vor evolua, avand in vedere ca din ce in ce mai multi playeri incep sa inteleaga riscurile si consecintele implicate.

Citeste si:  VIDEO: Noul Moto 360 incepe de la 300 de dolari si vine in doua dimensiuni

Potrivit Goble, “Ceea ce sper sa se intample este ca experienta sa evolueze si ca oamenii care traiesc mai mult isi vor respecta viata lor, vor fi mai atenti si mai grijulii”.

Citeste si:  VIDEO: FDA a aprobat un dispozitiv cu unde de soc care vindeca ranile

Jocul este in prezent in stadiul de dezvoltare timpurie, dar daca ti-ar placea sa afli mai multe, intra pe site-ul Upsilon Circuit pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *