fbpx
Cand isi va lansa OnePlus primul smartphone 5G

Cand isi va lansa OnePlus primul smartphone 5G

OnePlus se alatura listei de producatori care intentioneaza sa lanseze smartphone-uri compatibile 5G. CEO-ul si fondatorul OnePlus, Pete Lau, a confirmat acum scurt timp, la Mobile World Congress Shanghai, ca compania dezvolta un smartphone 5G pentru 2019.

El a mentionat, de asemenea, ca compania lucreaza la stabilirea de relatii cu operatorii de telefonie mobila din Statele Unite. Pete Lau a mentionat ca relatia companiei cu Qualcomm ii va permite sa devina unul dintre primii producatori care vor lansa anul viitor un smartphone 5G.

CITESTE SI:  Volkswagen Arteon poate ajuta atunci cand soferul devine inconstient

Si operatorii majori din Statele Unite au de gand sa-si treaca retelele comerciale pe 5G anul viitor. Compania OnePlus este adesea laudata pentru smartphone-urile sale accesibile ca pret care ofera specificatii aproape de nivel de varf, insa clientii au fost nevoiti intotdeauna sa plateasca pretul complet pentru ele, pentru ca compania chineza nu avea relatii cu operatorii, ceea ce inseamna ca smartphone-urile nu puteau fi achizitionate cu abonament si cu plata lunara.

CITESTE SI:  VIDEO: Google va aduce WiFi pentru autobuzele scolare din mai multe comunitati rurale

OnePlus s-a concentrat pe vanzarile directe in Statele Unite pentru moment, dar vrea sa schimbe acest lucru. Compania si-a vandut dispozitivele prin operatorii din Europa.

Pete Lau a spus ca compania doreste sa-si lanseze telefoanele 5G prin intermediul operatorilor din Statele Unite, dar nu a spus daca compania se afla in discutii cu mai mult decat un singur operator.

CITESTE SI:  De ce Samsung critica iPhone 12 Pro Max

Daca fanii companiei OnePlus sunt ingrijorati de faptul ca, atunci cand smartphone-urile 5G ale companiei vor fi lansate prin operatori, acestea vor veni cu bloatware (multe aplicatii inutile), trebuie sa stie ca Pete Lau spune ca compania OnePlus va continua sa se concentreze pe prioritizarea unei experiente fara bloatware.