Cand isi va lansa Huawei cipurile 5G comerciale

Cand isi va lansa Huawei cipurile 5G comerciale

Pentru a profita de epoca 5G, Huawei intentioneaza sa lanseze solutii comerciale de a 5-a generatie, precum si cipuri cu aceeasi tehnologie pentru smartphone-uri, in curand, potrivit lui Eric Xu, CEO prin rotatie al companiei chineze. Lansarea solutiilor mobile de a 5-a generatie va permite companiei Huawei sa lanseze smartphone-uri cu cipuri de a 5-a generatie in iunie 2019.

Operatorii de telefonie mobila de pe unele piete importante, cum ar fi Statele Unite, investesc foarte mult in retelele de a 5-a generatie pentru a-si lansa serviciile comerciale de a 5-a generatie pana in anul urmator.

De asemenea, vom incepe sa vedem smartphone-uri 5G in 2019, avand in vedere ca si producatorii de cipuri incep sa furnizeze produsele lor compatibile. Huawei a declarat ca va lansa solutiile comerciale de a 5-a generatie si cipurile mobile compatibile in luna martie a anului urmator.

CITESTE SI:  Un barbat a fost arestat pentru rapire dupa ce a fost identificat pe Snapchat

Vorbind la Mobile World Congress Shanghai 2018, CEO-ul Huawei, Eric Xu, a spus ca compania va profita pe deplin de epoca 5G anul viitor, avand in vedere ca intentioneaza sa lanseze in martie 2019 solutiile comerciale si cipurile sale de a 5-a generatie pentru smartphone-uri.

Compania Huawei va fi ajutata in acest sens de anuntarea 3GPP Release 16 care va aborda aspectele legate de latenta redusa asupra standardului 5G. Odata ce acest lucru este efectuat, se va accelera dezvoltarea retelelor si serviciilor de a 5-a generatie.

CITESTE SI:  Huawei lucreaza la un competitor pentru Galaxy Note 5

Eric Xu de la Huawei a adaugat ca, in urma lansarii solutiilor mobile 5G, compania va putea sa lanseze primul sau smartphone cu cip de a 5-a generatie pana in iunie 2019. Cu siguranta nu va fi singura companie cu un smartphone cu cip de a 5-a genreatie pe piata anul viitor.

Huawei intentioneaza acum sa lanseze solutii comerciale 5G pentru retele non-standalone (suportate de infrastructura existenta 4G) in septembrie 2019, in timp ce solutiile sale pentru retelele 5G standalone vor aparea in martie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *