Cand ar putea sosi primul laptop MacBook Pro cu 32GB de RAM

Cand ar putea sosi primul laptop MacBook Pro cu 32GB de RAM

Una dintre reclamatiile pe care unii utilizatori le-au avut cu privire la noul laptop MacBook Pro de la Apple este ca nu suporta 32GB de RAM. Cantitatea maxima de RAM disponibila pentru utilizatorii era de 16GB, ceea ce este mai mult decat suficient pentru utilizatorul obisnuit, dar din moment ce acesta este un laptop MacBook Pro, exista unii profesionisti care au nevoie de mai mult.

Apple a afirmat anterior ca 32GB de RAM ar fi compromis bateria laptopului MacBook Pro si ar necesita, de asemenea, o schimbare a placii logice a laptopului Apple, dar, din pacate, daca ati sperat ca acest lucru se va rezolva in acest an, s-ar putea sa nu aveti noroc.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul Microsoft Lumia 1330

Raportul financiar recent al Intel a dezvaluit ca se asteapta ca compania va continua livrarea cipurilor care folosesc procesul de 14nm in acest an si ca productia de volum mare de cipuri de 10nm este asteptata pentru 2019.

Asta inseamna ca, daca Apple ar decide sa creeze un MacBook Pro cu 32GB de RAM, acest lucru s-ar putea intampla cel mai devreme in 2019. Asta pentru ca procesoarele Cannon Lake pe 10nm ale Intel au suport pentru LPDDR4 care va permite suportul pentru 32GB de RAM.

De asemenea, se spune ca noile procesoare produc putina caldura si au un consum redus de energie, ceea ce ar trebui sa elimine ingrijorarile pe care Apple le-a mentionat anterior despre laptopul MacBook Pro.

CITESTE SI:  Ce caracteristica noua ar putea integra Google in motorul sau de cautare

Aceste informatii trebuie tratate cu o doza de precautie pentru moment, deoarece este doar o speculatie ca intarzierea companiei Intel a procesoarelor sale de 10nm ar afecta lansarea laptopurilor Apple MacBook Pro cu 32GB de memorie.

In plus, nu exista nicio garantie ca Apple va oferi 32GB de RAM pentru laptopul MacBook Pro chiar daca va incepe sa utilizeze noile procesoare de 10nm, dar nimeni nu ne poate opri sa speram la asta.

2 Responses to Cand ar putea sosi primul laptop MacBook Pro cu 32GB de RAM

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *