fbpx

Cand ar putea sosi jocul Pokemon pentru consola Nintendo Switch

Cand ar putea sosi jocul Pokemon pentru consola Nintendo Switch

Putem spune ca Pokemon pe consola Nintendo Switch va fi una dintre cele mai importante lansari ale Nintendo, dar compania isi pastreaza cartile aproape de piept in prezent; am avut niste mici indicii despre ceea ce urmeaza sa vina – cum ar fi jocul care marcheaza aparent debutul generatiei 8 – dar nu a fost prezenta vreo informatie solida.

Utilizatorul de Twitter Pixelpar – care pretinde ca are legaturi din industrie legate de joc – ne-a oferit acum sperante ca Pokemon va aparea pe consola Nintendo Switch inainte de Craciun.

CITESTE SI:  Ce trebuie sa stii despre refresh-ul de 90Hz al smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Fanii jocului Pokemon sunt, fara indoiala, incantati de perspectiva de a juca un joc Pokemon RPG pe consola Nintendo Switch. Acest lucru se datoreaza faptului ca aproape toate RPG-urile Pokemon care au fost lansate pana acum au fost mai mult sau mai putin exclusive pentru gama de console portabile Nintendo DS, dar se asteapta ca versiunea pentru Switch va schimba asta.

Detaliile sunt putine, in principal data lansarii, dar zvonul anterior a indicat ca jocul Pokemon ar putea sosi in 2018 pentri consola Nintendo Switch. Acum, potrivit unui tweet de Pixelpar care pretinde ca are legaturi din industrie, este posibil ca acesta se va lansa in noiembrie sau decembrie 2018.

CITESTE SI:  Instrumentul AI al Google cu care poti scrie versuri in stilul unor poeti proeminenti

Retineti ca nici o data de lansare sau interval de timp nu au fost inca oferite, ceea ce inseamna ca aceasta informatie ar trebui sa fie tratata cu o doza de precautie.

CITESTE SI:  Cand vor fi gata procesoarele Cannon Lake pe 10nm ale Intel

Pixelpar sustine, de asemenea, ca jocul se afla in curs de localizare inca de la inceputul acestui an, ceea ce inseamna ca lansarea in 2018 pentru consola Switch este posibila. Fara indoiala, fanii nu ar trebui sa aiba mari sperante inca, dar speram ca informatiile se vor dovedi adevarate. Intre timp, alte zvonuri despre joc includ faptul ca versiunea pentru consola Nintendo Switch ar putea introduce cea de-a opta generatie a Pokemon.