fbpx

Cand ar putea sosi filmul animat Super Mario Bros.

Cand ar putea sosi filmul animat Super Mario Bros.

Fondatorul Illumination, Chris Meledandri, vrea sa produca un film animat Super Mario Bros., iar publicatia Variety cunoaste planurile sale si cand s-ar putea lansa respectivul film animat.

Suntem siguri ca unii cunosc filmul Super Mario Bros. care a fost lansat in trecut. Il cunosc multi nu datorita faptului ca a fost grozav, ci pentru ce mare esec a fost.

A fost un esec atat de mare incat in ziua de azi a devenit un fel de meme. Cu toate acestea, Nintendo isi va incerca norocul din nou, doar ca in forma animata.

CITESTE SI:  AI poate fi folosita pentru a prezice cand protestele ar putea deveni violente

Publicatia Variey informeaza si confirma ca o animatie Super Mario Bros. este intr-adevar in dezvoltare si ca se va lansa probabil in 2022.

Se asteapta ca animatia va fi creata de compania Illumination, al carei fondator Chris Meledandri a fost producatorul din spatele unor filme animate de succes, cum ar fi Despicable Me si The Secret Life of Pets.

Potrivit lui Chris Meledandri, el crede ca unul dintre motivele pentru care filmul Super Mario Bros. original a fost un esec este faptul ca nu s-a lucrat impreuna cu creatorul jocului, Shigeru Miyamoto.

CITESTE SI:  De ce Valve renunta la suportul SteamVR pentru macOS

De aceasta data, echipa de productie planuieste sa lucreze cu el. “Il punem in centrul crearii acestui film animat. Rareori am vazut intamplandu-se acest lucru cu orice adaptare, adica sa se foloseasca vocea creativa originala, asa cum folosim noi vocea lui Shigeru Miyamoto. La Hollywood, lumea crede ca stie lucrurile mai bine decat oamenii responsabili pentru anumite proprietati intelectuale. Am comis greseala asta inainte”.

CITESTE SI:  Ce asteroid a fost cartografiat la cea mai inalta rezolutie dintre toate corpurile ceresti din afara Pamantului

Se spune ca filmul animat Super Mario Bros. se afla in dezvoltare prioritara si ca vizeaza o lansare pana in 2022. Chris Meledandri adauga: “Este o sarcina ambitioasa. Provocarea este de a lua lucruri care sunt simple in forma lor originala si de a le oferi profunzime care nu compromite ceea ce generatii de fani indragesc la Mario”.