fbpx

Cand ar putea lansa Apple un iPhone cu display pliabil, potrivit analistilor

Cand ar putea lansa Apple un iPhone cu display pliabil, potrivit analistilor

Apple lucreaza la un iPhone cu display pliabil pentru a fi lansat in 2020, spune Bank of America. Apple intentioneaza sa vina cu un design radical al iPhone-ului in decurs de doi ani, potrivit unei firme de top din Wall Street.

Cand vine vorba despre smartphone-urile cu displayuri pliabile, se pare ca aproape doar Samsung pare sa exploreze aceasta posibilitate, cel putin in mod public. Cu toate acestea, se pare ca Samsung s-ar putea sa nu fie singura companie, deoarece, potrivit analistilor de la Bank of America Merrill Lynch, si Apple ar putea lua parte la actiune, lansand un iPhone cu display pliabil.

CITESTE SI:  HTC lanseaza un nou smartphone la CES 2015

Stirea de CNBC sustine ca analistii spun ca Apple lucreaza cu parteneri asiatici la un astfel de iPhone despre care se asteapta ca va fi lansat in urmatorii doi ani.

Potrivit analistului Wamsi Mohan, “Ne asteptam ca iPhone-urile Apple din aceasta toamna vor ramane in mare parte neschimbate pentru versiunile OLED, desi schimbarile de dimensiune s-au dovedit a fi un catalizator in trecut. Verificarile noastre indica, de asemenea, ca Apple lucreaza cu furnizorii la un iPhone pliabil (care s-ar putea transforma in tableta) pentru a fi lansat in 2020”.

CITESTE SI:  Despre smartwatch-ul Facebook

Dupa cum am spus, pana acum, Samsung pare sa fie singura companie care a confirmat public ca lucreaza la un telefon cu display pliabil. Desi va fi fara indoiala a modalitate excelenta de a prezenta tehnologia de display, nu este clar daca un astfel de dispozitiv va avea cerere.

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou clip muzical al lui John Legend a fost capturat cu telefonul Google Pixel 2

Un exemplu ar fi telefoanele cu displayuri 3D pentru care nu ai nevoie de ochelari si care, teoretic, au fost o idee minunata, dar este clar ca niciodata nu au prins la public.

Probabil ca cel mai bine ar fi sa tratati informatiile despre iPhone-ul companiei Apple cu display pliabil cu precautie pentru moment, dar ce credeti voi? Sunt telefoanele inteligente cu ecran pliabil urmatorul mare lucru?