Cand ar putea fi lansata urmatoarea consola de jocuri Xbox a Microsoft

Cand ar putea fi lansata urmatoarea consola de jocuri Xbox a Microsoft

Desi Microsoft a fost fondata ca companie de software, nu exista nici o indoiala ca acum este si o companie hardware. Cu familia Surface, consolele de jocuri Xbox si cu perifericele, compania nu se sfieste sa-si construiasca propriile produse si si-a creat o baza de fani considerabila care este interesata sa vada ce pregateste Microsoft in continuare cand vine vorba despre altfel de produse.

Directorul pentru consolele de jocuri Xbox al Microsoft, Phil Spencer, a dezvaluit in timpul prezentarii de la E3 2018 a companiei ca echipa hardware lucreaza deja la urmatoarea consola de jocuri Xbox.

Este prima data cand auzim ceva de la companie cu privire la planurile sale pentru consola de jocuri de urmatoare generatie si, desi detaliile sunt putine in acest moment, o noua stire indica faptul ca urmatoarea consola Xbox a Microsoft va fi lansata in 2020.

CITESTE SI:  Cum e diferit prototipul de smartphone pliabil al Sharp fata de altele

Stirea sustine ca consola Xbox de urmatoare generatie va fi lansata in 2020 si ca Microsoft dezvolta o familie de dispozitive sub numele de cod Scarlett. Merita sa mentionam aici ca Phil Spencer a spus in timpul prezentarii E3 ca compania exploreaza in profunzime arhitectura urmatoarelor console de jocuri Xbox, ceea ce indica faptul ca compania ar putea avea mai multe dispozitive in curs de dezvoltare pentru 2020.

Stirea nu detaliaza ce va fi aceasta familie de dispozitive, dar este destul de posibil ca printre acestea sa se numere si dispozitive de streaming, avand in vedere ca compania a dezvaluit deja ca dezvolta un serviciu propriu de streaming de jocuri.

CITESTE SI:  VIDEO: Acest protector de ecran se poate repara singur

Poate ca nu este pentru prima data cand Microsoft isi incearca norocul cu dispozitivele de streaming. Se astepta ca va lansa dispozitive asemanatoare Chromecast-urilor in 2016, ceea ce ar fi permis utilizatorilor sa acceseze jocuri Xbox One de la un al doilea televizor din locuinta, dar se pare ca Microsoft a anulat proiectul, iar acesta nu a vazut niciodata lumina zilei. Ar putea trece o vreme pana cand Microsoft va confirma ceva despre urmatoarea generatie a consolei de jocuri Xbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *