fbpx

Cand ar putea fi dezvaluit telefonul de gaming al Xiaomi

Cand ar putea fi dezvaluit telefonul de gaming al Xiaomi

Acum putin timp, o invitatie de lansare a confirmat faptul ca compania Black Shark lanseaza un nou smartphone pentru a concura cu telefonul de gaming Razer Phone.

Aceasta invitatie mentioneaza data de 13 aprilie ca moment in care compania va anunta un astfel de dispozitiv in Beijing, China. Compania este de fapt sustinuta de Xiaomi, dar dispozitivul va purta marca Black Shark, si nu pe cea a Xiaomi.

Au circulat zvonuri conform carora Xiaomi ar putea lucra la un telefon de gaming, drept raspuns la Razer Phone. Se pare ca zvonurile ar putea fi adevarate, pentru ca, potrivit unei invitatii la un eveniment, telefonul de gaming in cauza ar putea fi dezvaluit oficial pe data de 13 aprilie intr-un eveniment care va avea loc in Beijing, China.

CITESTE SI:  Dubios! Ce companie vrea sa aprovizioneze Apple cu modemuri 5G pentru iPhone-urile sale

Cu toate acestea, faza e ca Xiaomi nu va anunta telefonul de gaming. In schimb, telefonul de gaming va fi dezvaluit de o companie denumita “Black Shark” care este sustinuta de Xiaomi, asa ca desi acesta nu va purta branding-ul Xiaomi, producatorul chinez este totusi implicat.

CITESTE SI:  De ce unele carcase de iPhone X nu-s bune pe iPhone Xs

Invitatia la eveniment prezinta, de asemenea, branding-ul Qualcomm, ceea ce ar indica ca ambele companii ar fi lucrat impreuna pentru a crea acest telefon de gaming.

Nu este clar ce fel de specificatii sau caracteristici ar putea avea acest smartphone pentru jocuri, dar avand in vedere ca acesta ar trebui sa fie un dispozitiv destinat jocurilor, putem presupune ca acesta va avea specificatii hardware inalte, cum ar fi cipul Snapdragon 845.

CITESTE SI:  De ce Nintendo a oferit console gratuite Switch unui avion plin de oameni

De asemenea, ne putem astepta probabil la undeva intre 6-8GB de RAM si, cine stie, poate ca telefonul de gaming al Xiaomi ar putea adopta de asemenea un display de 120Hz ca Razer Phone. Oricum ar fi, vom afla in curand, asa ca nu uitati sa intrati din nou pe site saptamana viitoare pentru a afla mai multe detalii.