Cand ar putea fi dezvaluit primul smartphone pliabil al LG

Cand ar putea fi dezvaluit primul smartphone pliabil al LG

Compania Samsung a confirmat acum ceva timp ca va vinde smartphone-uri pliabile si 5G. Acum se spune ca si LG ar putea fi una dintre companiile care vor dezvalui smartphone-uri pliabile.

Evan Blass a afirmat intr-un tweet ca stie ca compania LG din Coreea de Sud are de gand sa dezvaluie un astfel de dispozitiv in cadrul evenimentului CES 2019 care va avea loc in luna ianuarie a anului 2019.

Adaugati LG la lista de companii care ar putea dezvalui smartphone-uri pliabile in viitorul apropiat. Samsung a lucrat mult timp la un astfel de dispozitiv si se asteapta ca va oferi un preview la conferinta sa de saptamana viitoare.

CITESTE SI:  De ce Sphero nu mai produce roboti licentiati de Disney

De asemenea, si Huawei lucreaza la un smartphone pliabil. O noua stire indica faptul ca smartphone-ul LG pliabil va fi dezvaluit la CES 2019. CES este un eveniment anual care are loc in Las Vegas si in care sunt prezentate multe noi tehnologii.

CITESTE SI:  Jawbone va fi dizolvata intrucat Rahman doreste un alt startup de sanatate

Ar fi locul perfect pentru ca LG sa dezvaluie un astfel de dispozitiv. Se asteapta ca compania va dezvalui dispozitivul in luna ianuarie a anului viitor la acest eveniment major.

Stirea despre lansarea dispozitivului vine de la Evan Blass despre care se crede ca este bine informat in privinta acestor chestiuni. Acesta a postat un tweet prin care a spus ca compania intentioneaza sa dezvaluie dispozitivul la CES 2019.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile TV-uri OLED ale LG pentru 2019

Pana in acest moment nu au fost dezvaluite mai multe informatii, asa ca nu este clar cum va arata smartphone-ul pliabil al LG, ce specificatii va avea si cu ce pret va veni.

De asemenea, nu este clar cand va fi disponibil pentru cumparare acest smartphone pliabil de la LG. Se asteapta ca telefonul Samsung care se poate plia va fi disponibil pentru cumparare la inceputul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *