fbpx

Cand ar putea aparea primul smartphone Palm dupa multi ani

Cand ar putea aparea primul smartphone Palm dupa multi ani

Au trecut vremurile in care dispozitivele Palm erau dispozitive pe care oamenii se bazau foarte mult pentru productivitate in miscare. Piata smartphone-urilor s-a schimbat considerabil in ultimul deceniu, iar Palm a ramas in urma.

Numele sau de brand inca exista totusi, dar a fost cumparat de compania chineza TCL anul trecut. Compania chineza TCL a spus ca va incepe sa vanda smartphone-uri cu brandul Palm si se pare ca primul astfel de dispozitiv ar putea fi lansat mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Unii utilizatori de iPhone X vad o linie verde pe displayurile lor

Aceasta companie chineza TCL nu este straina de folosirea unor branduri emblematice care erau odata foarte populare in industria de telefoane mobile, dar care au pierdut foarte mult in popularitate de-a lungul timpului.

Compania chineza TCL produce si vinde in exclusivitate si smartphone-uri cu brandul BlackBerry, inca de cand compania canadiana BlackBerry a decis sa iasa din domeniul hardware.

Un dispozitiv care poarta numele de cod “PVG100” a fost reperat la Comisia Federala de Comunicatii (FCC) din Statele Unite, acolo unde a fost certificat.

CITESTE SI:  De ce nu se doreste unificarea platformelor Facebook

Nu s-au dezvaluit multe informatii despre acest dispozitiv posibil Palm al companiei chineze TCL, cu exceptia numelui de cod si a benzilor WiFi. Smartphone-ul Palm nu suporta benzi de frecventa 5GHz, ceea ce inseamna ca acesta nu va fi un smartphone Palm de varf.

Dispozitivul companiei TCL va rula sistemul de operare Android 8.1 Oreo cand va sosi. In acest moment, nu exista alte informatii despre caracteristicile si specificatiile sale.

CITESTE SI:  Apple primeste permisiunea de a testa tehnologia 5G de retea

Este putin probabil ca TCL va dezvalui mai multe despre acest smartphone Palm inainte de lansare. Compania nu a confirmat nici macar cand ar putea fi lansat un astfel de smartphone, dar aparitia la FCC pentru certificare este un bun indiciu ca o lansare nu e foarte departe.