fbpx
Cand ar fi utila descarcarea simultana de aplicatii a Play Store testata de Google

Cand ar fi utila descarcarea simultana de aplicatii a Play Store testata de Google

Magazinul de aplicatii Play Store este plin de teste pentru compania Google din Statele Unite. La fiecare cateva zile, magazinul prezinta diferite interfete si optiuni pentru unii utilizatori, asa ca este dificil sa tii pasul cu toate modificarile pe care le realizeaza compania americana. Mai recent, Google a testat pentru Play Store descarcarile simultane de apps.

Google testeaza in mod regulat noi functionalitati in Play Store si de multe ori este dificil sa tii pasul cu toate experimentele pe care le deruleaza acolo.

CITESTE SI:  Smartphone-ul 5G Samsung Galaxy A90 5G e oficial - pret si specificatii

Un nou experiment a fost reperat si arata faptul ca compania testeaza descarcarile simultane. Asta inseamna ca ar putea fi descarcate mai multe aplicatii simultan de pe Google Play Store, ceva ce nu a fost posibil pana acum.

Google Play Store permitea descarcarea unei singure aplicatii la un moment dat. Asa ca, daca ai multe apps pe smartphone-ul tau si majoritatea dintre ele au nevoie de un update, smartphone-ul descarca o aplicatie complet inainte de a trece la urmatoarea.

CITESTE SI:  LG ne arata cum testeaza ei bateriile pentru LG G6

Este de la sine inteles ca Google ar fi trebuit sa permita descarcarea simultana a aplicatiilor din Play Store acum ani in urma. Cu toate acestea, este un semn bun ca compania ia in considerare aceasta caracteristica de download simultan.

Se speram ca acea caracteristica trece de faza de testare si ca va fi lansata utilizatorilor. Descarcarea simultana ar fi deosebit de utila daca ai un download de dimensiune mare dupa care stau la rand apps mai mici.

CITESTE SI:  Ce explicatie da Samsung pentru faptul ca Galaxy S10 5G a luat foc

Astfel, acele aplicatii mici pot fi actualizate in timpul descarcarii aplicatiei sau jocului de mare dimensiune. Google poate activa caracteristica de descarcare simultana pentru utilizatori printr-o modificare la nivel de server, dar nu pare sa fi procedat la fel pentru toata lumea.