Campania pentru ajutorarea Greciei blocheaza serverele site-ului de strangere de fonduri Indiegogo

Campania pentru ajutoarea Greciei blocheaza serverele site-ului de strangere de fonduri Indiegogo

Acum ceva timp am vorbit despre o campanie prosteasca de strangere de fonduri pentru ajutorarea Grecia. Se pare ca a existat un interes atat de mare incat serverele site-ului Indiegogo au fost blocate.

Campania pentru ajutorarea Greciei este in prezent blocata. Fara nicio gluma. (Update: A revenit in stare de functionare si este mai activa ca oricand). Ei bine, probabil ca putem presupune ca motivul pentru care oamenii vizitau site-ul Indiegogo era faptul ca erau mai mult curiosi si nu ca doreau sa contribuie.

Alaltaieri, am scris ca un barbat din Londra, unul foarte ambitios am putea zice, pe numele sau Thom Feeney, a decis sa se ocupe de problema Greciei.

Acesta incearca sa salveze economia Greciei printr-o campanie pe un site de strangere de fonduri pe site-ul de strangere de fonduri Indiegogo pentru ajutorarea tarii. Tinta este strangerea unei sume uriase de 1,6 miliarde de euro, ceea ce pare cam exagerat.

CITESTE SI:  Xiaomi sterge un sondaj de pe Twitter care arata ca utilizatorii prefera mai mult interfata Android One decat MIUI

Acestea fiind spuse, se pare ca aceasta campanie de strangere de fonduri pentru ajutorarea Greciei de pe site-ul Indiegogo s-a dovedit a fi atat de populara, incat serverele site-ului de strangere de fonduri Indiegogo au intampinat probleme tehnice din cauza interesului coplesitor pentru aceasta campanie de ajutorare a Greciei.

Potrivit unui tweet postat de Indiegogo pe Twitter, “Intampinam probleme de conectare din cauza interesului global coplesitor pentru campania @GreekBailout. Multumim pentru rabdare”.

Se pare ca serverele site-ului de strangere de fonduri Indiegogo au probleme, iar asta dovedeste ca Feeney ar putea ajunge undeva cu aceasta campanie de ajutorare pe site-ul Indiegogo a Greciei. In acest moment, campania de ajutorare a strans 1,4 milioane de euro, dar avand in vedere ca peste 5 zile expira termenul limita, pare foarte improbabil ca va reusi sa adune 1,6 miliarde de euro.

CITESTE SI:  In cat timp a generat Apple venituri de 53,3 miliarde de dolari

Feeney crede ca problema Greciei ar fi rezolvata daca fiecare cetatean din Europa ar dona cativa euro. Acesta subliniaza faptul ca 500 de milioane de oameni si cativa euro ar trebui sa fie suficient.

Totusi, si restul lumii s-ar putea implica, avand in vedere faptul ca aceasta actiune a devenit cunoscuta la scara mondiala. Sa le uram Greciei si lui Feeny mult succes, desi trebuie sa ramanem sceptici ca aceasta campanie va reusi sa adune o suma atat de colosala pe site-ul Indiegogo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *