fbpx
Camera lui Xperia Z3+ ar putea fi salvarea sa

Camera lui Xperia Z3+ ar putea fi salvarea sa

Sony Xperia Z3+ este practic Z4, cu exceptia faptului ca modelul va fi destinat pietelor din afara Japoniei. Avand in vedere ca telefonul nu prea era un upgrade fata de precesorul, putem spune ca nu se asteapta multi la prea multe de la acesta.

Poate ca Sony a facut o greseala alegand pentru Sony Xperia Z3+ / Z4 un procesor Snapdragon 810, dar acestea integreaza un senzor de camera destul de bun, fiind unul dintre afacerile-cheie ale companiei.

CITESTE SI:  Aceasta companie de smartphone a depasit Samsung si Huawei

Sony Xperia Z3+ este practic Z4, numai ca acest model va fi destinat pietelor din afara Japoniei. Luand in considerare faptul ca Xperia Z3+ nu este foarte diferit de smartphone-ul anterior, Z3, cu siguranta multi nu se asteapta la prea multe de la acesta.

Cu toate acestea, daca te intereseaza camerele smartphone-urilor, ai putea fi incantat sa afli ca Sony Xperia Z3+ are o camera destul de buna, potrivit celor de la DxOMark.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi Note 3 Pro a fost anuntat oficial

Acestia au testat camera prin mai multe teste si au descoperit ca Z3+ are cea mai buna camera dintre toate smartphone-urile Sony Xperia.

De fapt, dupa cum poti vedea in graficul de deasupra, smartphone-ul se pozitioneaza dupa Samsung Galaxy S6 Edge si Galaxy Note 4 in ceea ce priveste calitatea camerei.

Avand in vedere ca smartphone-urile Samsung au fost in general in top, asta inseamna mult. Potrivit graficului, se pare ca smartphone-ul  a fost la egalitate cu iPhone 6 si cu iPhone 6 Plus.

CITESTE SI:  Motivul pentru care suportul jocului FIFA Mobile pentru Windows Phone se va incheia

Cei de la DxOMark au descoperit ca telefonul are o camera cu autofocalizare rapida si per ansamblu o expunere buna. Din pacate, in ceea ce priveste filmatul, acestia au aflat ca smartphone-ul nu se autofocalizeaza prea rapid.

Totusi, stabilizarea video a fost destul de buna. Sony Xperia Z3+ inca nu s-a lansat in Romania, probabil ca in curand vom afla o data oficiala de lansare.