fbpx

Camera lui iPhone 6s este depasita de cateva smartphone-uri Android de varf

Camera lui iPhone 6s este depasita de cateva smartphone-uri Android de varf

Smartphone-ul iPhone 6s si 6s Plus ale Apple, desi arata la fel pe dinafara ca si predecesoarele, vin cu mai multe schimbari la interior.

De exemplu, una dintre acele schimbari majore este upgrade-ul de megapixeli ai camerei, sarind de la un senzor de 8MP la unul de 12MP.

De asemenea, camera vine cu inregistrare video la rezolutie 4K, o premiera pentru gama de smartphone-uri a Apple.

Cu toate acestea, se pare schimbarile pe care Apple le-a facut la camera smartphone-ului iPhone 6s s-ar putea sa nu fie suficiente.

CITESTE SI:  Ce specificatii au noile smartphone-uri Pixel 4 si Pixel 4 XL ale Google

Cei de la DxOMark au reusit recent sa faca o recenzie pentru camera lui iPhone 6s, iar, potrivit descoperirilor lor, smartphone-ul este depasit de mai multe smartphone-uri de varf Android, cum ar fi Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6 Edge, Nexus 6P, Galaxy Note 4, LG G4, si se pare ca se situeaza in spatele lui iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 2014.

De fapt, se pare ca acea camera a smartphone-ul iPhone 6s este evaluat in mod similar cu modelele de anul trecut, ceea ce nu este prea bine, avand in vedere ca integreaza o tehnologie mai noua si mai buna.

CITESTE SI:  Camera Canon EOS M6 Mark II e oficiala - pret si specificatii

Se situeaza de fapt pe a 10-a pozitie, ceea ce inseamna ca orice nou smartphone Android de varf il poate pune la pamant din doua miscari. Potrivit celor de la DxOMark, una dintre principalele probleme cu camera lui iPhone 6s este zgomotul sau.

Zgomotul tinde sa devina mai vizibil pe camera in conditii de lumina redusa. De asemenea, acestia au mentionat ca exista vizibila o umbrire a culorilor in conditii de interior, pe langa un colorit galben in conditii de exterior.

CITESTE SI:  Cum e Sony A7R Mark IV - camera mirrorless cu cea mai mare rezolutie din lume

Acestia au punctat, de asemenea, ca exista efectul ocazional ghoasting si alte artefacte care apar in fotografii.

Acestea fiind spuse, acestia au descoperit ca, per ansamblu, camera smartphone-ului iPhone 6s a oferit o performanta destul de buna si ca exista doar cateva zone deficitare care i-au oferit competitiei Android ocazia sa preia conducerea.